Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány másképp áll a sráchoz, ha megtudja hogy egy adott ruhája (az én esetemben farmer dzseki) több mint 60e ft-ba került?
Kedves kérdező!
A válaszokból abszolút érzékelhető, hogy mennyire dühíti az embereket, akik kevésbé állnak jó anyagi helyzetben, ha valakinek ennyi pénze van, és ilyenekre költi.
A kérdésre válaszolva nem, egy értelmes lány nem fog emiatt másképp állni hozzád. De egy értelmes lány emiatt elítélni sem fog (elnézést, senkit sem kívánok minősíteni).
Személy szerint én se költenék ennyit ruhára, hiszen annyi más hasznos és fontosabb dologra el lehet költeni ezt a pénzt. Ettől függetlenül ismerem azt az érzést is, ami ilyenkor motiválja az embert, hiszen szeretem a divatot , imádok is öltözködni, de tudom, hogy összességében (még ha jobban is érezzük magunkat márkás cuccokban) nem a ruha teszi az embert.
Talán ha az adott lány előtt kiderül, azért lehet zavaró, mert rögtön azt fogja feltételezni, hogy akkor neked csak olyan barátnő kellhet, aki szintén megengedhet magának hasonló árkategóriájú ruhákat, vagy mindig kellemetlenül fogja érezni magát, ha veled kell elmennie vásárolni, mert még azonos boltokba se mehettek be együtt, hiszen te a drágábbakat választod, ő meg szégyellné mondani neked, hogy mondjuk kísérd el egy noname boltba.
Szóval szerintem nem gond, ha ilyen ruhákat hordasz, ha ettől jobban érzed magad, de az már jóval kellemetlenebb, ha hangoztatod, hogy mennyibe került. Én sokkal jobban szeretem, ha pl látszik egy fiún, hogy tehetős, de soha nem mondja, és szerényen viseli a ruháit. És nem azt mondja, hogy pl: Otthon hagytad az "ájfónom". Hanem otthon hagytam a telefonom. Vagy pl: Este farmer-converse együttesben jövök, hanem tornacipőt veszek farmerral. És itt még nem is olyan drága dolgokat mondtam, csak érted :) :D 20/L
Én fejvesztve menekülnék. Komolyan.
Gyengém a természetvédelem és a környezettudatosság, ezért nagyra méltányolom a használt ruha vásárlást, mivel rengeteg víz, energia, megy el 1-1 ruhadarab előállításánál, teljesen feleslegesen. (az állatokból készültet már nem is említeném) Így, ha véletlen említené csak meg, akkor is az jönne le, hogy mi nagyon nem illünk össze. Ha meg szándékosan, felvágásból mondja, elkezdeném sajnálni, hogy szegény másra nem tud büszke lenni...
22-es
Függetlenül attól hogy most én milyen ruhában járok, nem vagyok se nagyképű, se bunkó, aki kíváncsi a ruhákra úgyis rám nézve eldöntheti magában, hogy milyennek tart, megjelenés alapján.
"Én sokkal jobban szeretem, ha pl látszik egy fiún, hogy tehetős,"
És megjöttek a pénzéhes libuskák is...:-D
legalább ne egy félreérthető részletet ragadnál ki a mondandómból...Jézusom..
Úgy értettem, hogy HA már látszik rajta, hogy tehetős így is úgy is, akkor legalább ne kérkedjen vele..nem úgy, hogy azt szeretem jobban, ha látszik rajta...
és ki mondta, hogy bunkó vagy?
itt mind csak nagy általánosságban beszéltem.
Most vagy nagyon szarul fogalmazok, vagy senki nem értette meg, amit mondtam....
"Én sokkal jobban szeretem, ha pl látszik egy fiún, hogy tehetős, de soha nem mondja, és szerényen viseli a ruháit."
Az ugyanaz, mint:
"Én sokkal jobban szeretem, ha egy fiú tehetős, de szerény."
És minél szereted ezt jobban?
Annál szereted ezt jobban, hogy a fiú tehetős, de nem szerény, vagy nem tehetős, de szerény, vagy nem tehetős, és nem szerény.
:D:D:D:D:D::D
Annál ha a fiú tehetős, de nem szerény.
Nekem egyáltalán nem feltétel, hogy tehetős legyen, csak megint mondanám, HA MÁR ÚGYIS AZ, akkor legalább legyen szerény.
Tényleg szarul fogalmaztam, a fejemben meg volt, amit akartam mondani, csak nem úgy értelmezhető leírva.
Aztán jól lepontoztatok, pedig pont hogy arra akartam kilyukadni, hogy mindenkit egyenlően kell kezelni, azt is, aki pénzes, meg azt is, aki nem. És egy normális lány így fog tenni, nem istenít valakit, azért mert gazdag, és nem nézi le a szegényebbet, de ebbe az is beletartozik, hogy nem ítél el rögtön valakit azért, mert van pénze, mert aki kicsit is tájékozott az emberi pszichológiában, az pontosan tudja, hogy amikor valaki a ruháival akarja megvásárolni más ember elismerését, annak a lelkével nincs valami rendben. Na ennyi voltam, köszi a lehetőséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!