Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány másképp áll a sráchoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány másképp áll a sráchoz, ha megtudja hogy egy adott ruhája (az én esetemben farmer dzseki) több mint 60e ft-ba került?

Figyelt kérdés
Volt olyan alkalom amikor 200e felett állt meg az összeg, ebben nadrág, kabát, póló, és fehérnemű volt
2014. ápr. 19. 16:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Igen, de nem jó értelemben. Pláne, hogy enyhén hippi vagyok, így nem igazán költenék ennyit egy dzsekire.
2014. ápr. 19. 16:10
 12/31 A kérdező kommentje:
Úgy vélitek hogy szánalmas még párkapcsolat alatt is, ha egy vásárlás alkalmával súlyos összegek mennek el? Hozzáteszem nekem ez a pénz annyit jelent mint másnak 20e ft, hisz vállalkozást vezetünk
2014. ápr. 19. 16:11
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképpen máshogy állnék hozzád.

Konkrétan nem kellenél.

És hogy miért?

Mert hozzá vagy mindehhez szokva és amikor nem lesz apuci-anyuci jövedelme, csak neked magadnak már nem lesz olyan jól jövedelmező állásod, akkor is ezt a látszatot akarod majd fenntartani és hidd el, hogy nem fog számítani, hogy még enni sem lesz mit, csak nézz ki jól és a külvilágnak mutasd, hogy neked milyen jól megy.

Ki nem állhatom az ilyen külsőségekre rettenetesen sokat adó embereket!

Bár én állnék ilyen jól anyagilag, hogy 60 ezret ki tudnék vágni egy sz..os dzsekiért az ablakon, mert akkor valószínűleg nem fájna a fejem egy pár dolog miatt, de elárulom neked, nekem a pár ezer forintos dzseki is ugyanúgy megtenné akkor is! Sokkal hasznosabb dolgokra költeném azt a 60 ezret!

De ha megteheted, hát szórd erre a pénzedet. Elvégre ha sok van belőle, akkor mit számít?

Ha te ettől érzed jól magad...de a legtöbb embernek ez egyáltalán nem imponál.

Néhány pénzéhes, érzéketlen, buta nőnek biztos, de hát én nem tartom magam annak. Meg sokan nem vagyunk még azok.

2014. ápr. 19. 16:11
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

13.

jól beszélsz, de nem biztos, hogy apuci-anyuci. nem írt kort a kérdező, lehet már középkorú férfi is saját vállalkozással

2014. ápr. 19. 16:13
 15/31 anonim ***** válasza:

inkább tennéd félre ezt a pénzt ahelyett hogy most eltapsolod!

Buta vagy.

2014. ápr. 19. 16:15
 16/31 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok egyébként
2014. ápr. 19. 16:16
 17/31 anonim ***** válasza:

Nézd, itt az oldalon 1 nő ismerősöm tudja, mennyi a

havi bevételem. És neki is hiba volt elmondani. Ezt

tartsd meg magadnak, sőt, még a párkapcsolat elején

se közölj vele mindent.

Van egy Adidas melegítőm, amit imádok, állandóan azt

nyúzom, amikor nincs mosásba/szárad, de azt az anyaga

miatt vettem, mert jó, strapabíró, fél év után is fe-

kete a fekete, és kényelmes, jó meleg. Télen is.

Sajnos nem 4e ft volt, de megérte megvenni. Ez saját

döntés volt. Otthon jó a tescos melegítő is, ami ugyan-

olyan kényelmes, de a színe már nem az, amivel megvettem.

Ha utcára megyek, megkérdezem egyik barátnőm, hogy jöjjön

el velem vásárolni, segítsen (nem értek a ruhához, pasi

vagyok, ez van) olyan öltözéket találni, amiben nem úgy

nézek ki, mint a 3 napos szr kicsit feldíszítve. És itt

már a normális kinézet számít, nem az, hogy 6 számjegy

alatt ne álljon meg a vásárlás. A pénzt inkább kajára

költöm, hogy normális, minőségi ételt tudjak magam és

mások elé rakni, ne a legócskább egészségtelen tömegcuccot.

2014. ápr. 19. 16:19
 18/31 anonim ***** válasza:

A hozzád hasonló embereknek (beleértve nőket is) olyan szinten az egekben vannak az igényeik... nekem voltak egyszerű kaliberű lány ismerőseim, akik viszonylag szépek voltak, és összejöttek ilyen kis öntelt, gazdag ficsúrokkal. Szó szerint a srác megszabta a barátnőjének, hogy milyen ruhát vegyen fel, mit vehet fel, és mit nem, ha baráti társaságba mentek. A lánynak nem voltak márkás ruhái, max 1-2, erre a srác vett neki, hogy azokat hordja, hogy legyen mit felvenni, ha kilépnek az utcára, és azokban mutatkozzon vele. Megszabta neki, hogy hogyan viselkedhet, kivel, hova mehet, és mikor... egyszóval egy próbababákként kezelték a lányokat, akiket úgy öltöztethetnek, és csicskáztathatnak, ahogy nekik épp kedvük szottyan. Nem is tartottak valami sokáig ezek a kapcsolatok.

Én egyszerű lány vagyok, egyszerűen öltözködöm, de igényesen és diszkréten, nem is tudnám elviselni, ha valakinek külsőleg-belsőleg meg kéne felelnem. Egy kapcsolatnak pont NEM ez a lényege.

2014. ápr. 19. 16:19
 19/31 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es, ott egy csak az vagy akart lenni. Tehát ha már nem lesz anyuci-apuci pénze vagy neki magának nem lesz már jól jövedelmező állása, akkor...

Mivel akkor még nem derült ki, hogy miből telik neki ennyi.

Amúgy meg most már, mint olvastam azt is, hogy vállalkozásról van szó...hát, nem egy ment már csődbe...

2014. ápr. 19. 16:20
 20/31 anonim ***** válasza:
(nameg persze spórolok, hogy legyen tartalék a váratlanabb kiadásokra is)
2014. ápr. 19. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!