Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány pontos ez a test és mit kéne rajta javítani? (4 kép)
Figyelt kérdés
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
Néhol belementem egy picit a háttér kisatírozásával, de nézzétek el nekem nem vagyok profi képszerkesztő.
2014. ápr. 18. 23:42
11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Aki 8-ast írt mit gondol, mit kéne rajta változtatni nyárig?
2014. ápr. 18. 23:47
12/31 A kérdező kommentje:
Nem hiányzik rólam 1 kg sem és nincs rajtam felesleg sem szerintem, de azért köszönöm a figyelmességet.
2014. ápr. 18. 23:48
13/31 anonim válasza:
Hát Nekem már túl vékony úgy, hogy ha azt mondom zabálj úgy se fogadod meg... :DD Mindenkinek más jön be... :)
14/31 anonim válasza:
6. Túl vékony vagy, nincs melled
15/31 A kérdező kommentje:
Zabálok én hidd el, egész nap..talán túl sokat is ami nem látszik meg rajtam szerencsére, de nagyon sok édességet eszek és maga a tudat zavar, de nem tudok lemondani róluk.:(
2014. ápr. 18. 23:51
16/31 anonim válasza:
Azért ne szállj el magadtól annyira, nekem például nem jössz be.
17/31 anonim válasza:
Márpedig határozottan állítom, hogy jó lenne rajtad még 80 kg.
18/31 anonim válasza:
Nem azért írtam 8-at, mert valami problémám lenne vele, csak egyszerűen nem fogok ez alapján 9-et vagy 10-et adni. A maga módján tökéletes, nekem nagyobb fenékkel jobban bejönne, meg valamivel izmosabb lábakkal.
19/31 anonim válasza:
szerintem is felszedhetnél pár kilót,nem gond az,ha van mit fogni,de úgy átlagban ez valóban egy 10-es test...
20/31 Johny88 válasza:
Túl jó az alakod. Már mint túlzottan sima. Ha jól gondolom akkor 16-17 éves lehetsz! Ezen már ne változtass maximum egy-két felülést ha elvégzel naponta az elég. De amúgy egy 8-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!