Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Egy apró és formátlan mellű, egyébként duci nő, vagy ugyan ez a husi inkább műmellekkel?
Kissebb önértékelési zavar megvan.
A hölgy az első képen egy átlagos alak. Ez nem duci és nem husi. Picit kezdj el hasazni, tornázni, napi 25-50 és hidd el egy idő után érezni fogod a különbséget.
Nekem is iszonyatosan kis mellem van, és nem vagyok egy nádszál sem, csak a magasságom kompenzálja.
Ha attól önbizalmat nyersz, akkor legyen az implant, csak ne ess át a ló túl oldalára.
#5 voltam.
Akkor lehet hogy az említett betegség miatt nem tudsz rendesen izmosodni hasra. (találgatok, mert én nem tudom hogy mi a problémád)
És ha így van, akkor hiába szenvedsz, persze ártani biztos nem árt.
Nehéz kérdések ezek, de egy dolgot tudok, hogy ne hagyd hogy a társadalom szemével lásd magad.
Sok a baj vele, és tucatra vennék a lányokat. Hidd el, akinek nem csak egy lyuk kell az ágyban, őt pont hidegen fogja hagyni hogy 5kg-val több vagy mint az átlag. A melleid pedig.. Nem támogatom, de ha úgy érzed hogy sokat dobna az önbizalmadon, akkor hajrá, csak próbálj természetes maradni. Viszont tudom hogy sok férfi inkább kis mell párti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!