Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Egy apró és formátlan mellű, egyébként duci nő, vagy ugyan ez a husi inkább műmellekkel?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 18:17
1/16 anonim válasza:
Ha duci és husi=dagadt akkor egyik se.
2/16 anonim válasza:
Egyik se. Nagy ívben elkerülöm a dagi lányokat.
5/16 anonim válasza:
A jelenlegi férfitársadalom szerint a mellimplantra gyűjtött pénzed zsírleszívásra költsd.
Szerintem akkor inkább az első.
18/L
6/16 A kérdező kommentje:
[link] olyan, mint az első, picikét keskenyebb derékkal, de nem ennyire lapos hassal,és természetesen aprócska mellekkel.
2014. ápr. 18. 18:31
7/16 anonim válasza:
Az első nő a képen se nem duci, se nem husi.
8/16 PearlDiver válasza:
Ne műmellet csináltass, hanem élj egészségesen, mozogj sokat, és sokkal jobban fogod érezni magad. Olcsóbb is.
24F
9/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom. ide gyakorira ennél sokkal nőiesebb, arányosabb és vékonyabb lányok teszik fel a képeiket, és agyonra le vannak hordva mindig, h ez már átlagon aluli. szóval ez az alak, és az enyém is már siralmasnak számít, ahogy leveszem. edzeni nyártól fogok, most csak picit tornázgatok itthon, de csak kb mutatóba, mert most a vizsgáktól tényleg nincs időm semmire. csak tanulok meg tanulok, nem is megyek sehová. de utána mindenképpen szeretnék javítani egy kicsit a dolgokon, bár nem tudom, hogy fog-e sikerülni, mert a hasamon eléggé meg van nyúlva a bőr. bár nem tudom, h mitől, mert még nem szültem.
2014. ápr. 18. 18:45
10/16 A kérdező kommentje:
egészségesen élek, nem eszem fehér lisztet, sőt gluténmentesen táplálkozom, amennyire csak tőlem telik próbálok kerülni a cukrot, laktózt sem fogyasztok és vöröshúst sem. betegség miatt amúgy, de nem is bánom.
2014. ápr. 18. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!