Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék újra boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék újra boldog miután elhagytak? Már az öngyilkosságon is gondolkozom.

Figyelt kérdés
Nagyon rég, még szeptember elején elhagyott a barátom. Azóta többször is egymásba botlottunk egy-egy éjszakára. Viszont neki már 2 hónapja barátnője van... Azóta nincs köztünk semmi, de én nem bírom őket elviselni. A suliban is meg bulikban mindig látom őket és nagyon fáj. Már azt is tudom hogy lefeküdtek... Amikor ezt megtudtam teljesen összeomlottam. Nem bírom ki suli végéig(meg nyáron) hogy végignézi em ezt.. Már nem bírom...

2014. ápr. 18. 07:38
1 2
 11/11 Kálium-klorát ***** válasza:

SOHA sem szégyen belátni, hogy van olyan dolog az életedben, amin egyedül nem tudsz túljutni, mert egyszerűen nem megy!!!

És nem számít, hogy sokan gyengének stb-nek modanak ezért téged. Az ő dolguk az ő életük, és nyilván nem PONT olyan, mint a tied.

Könnyen fikáznak.....

2015. máj. 24. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!