Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiúk többségét tényleg nem érdekli, hogy mekkora egy lány melle, inkább az alakja, arca stb?
A nagy mellel nekem van egy nagy bajom, mégpedig az, hogy mikor az ágyban kikerül a melltartóból, akkor nem annyira esztétikus, ha eredeti.
Van egy aranyközépút méret (kb a "tenyérbeférő" méret), ami még ideális minden helyzetben, annál nagyobbra nekem nincs igényem. Zavarni nem zavar, ha kisebb, ha helyettesíti egy szép arc és jó fenék, de nagyobb semmiképp ne legyen.
A többségünket azért' érdekli. De sok olyan van aki nem foglalkozik vele ha kicsi a csajnak.
Nektek is fontos, hogy izmosabb legyen a fiútok; ne nyápic.
Nekem épp hogy 75/B-s, ráadásul eléggé visszafogottan öltözködöm, és oda vannak értem a pasik. Szépnek és csinosnak mondott vagyok, és jó néhány pasi mondta, hogy azért kezdett el veszettül vonzódni hozzám, mert kedves, vidám vagyok, látszik hogy kiegyensúlyozott vagyok, és ez nagyon tetszik nekik. Számtalanszor tapasztaltam, hogy nem érdekli a pasikat a mell, csak az összkép, a nő alakja, hogy arányos legyen. A fenekeket jobban szeretik. ;)
23/L
Tapasztalat, hogy az arc náluk a fontos.
Úgy is megnéznek hogy nem teszem ki a mellem, söt egyszer a buszon fel akart szedni vmi fiú én meg mondtam h bocs nem, de a mellem korántsem látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!