Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon egy magas, vékony fiú, ha a kinézete miatt az összes lány messziről elkerüli és megveti őt?
Figyelt kérdés
mibe meneküljön?a testedzésbe?tanulásba?mibe az őrület elől?2014. ápr. 16. 21:16
11/23 anonim válasza:
12/23 anonim válasza:
Na, első még egyszer, hátha most működni fog: [link]
13/23 anonim válasza:
És én a szőrös medve hova meneküljek? :)
15/23 anonim válasza:
11. Pedofil vagy, kisgyerekeket linkelsz!
16/23 anonim válasza:
Azok nem gyerekek, hanem vékony pasik.
17/23 anonim válasza:
178cm és 54kg vagyok. Soha egy csaj nem szólt még be azért, mert vékony vagyok. Van egy haverom, ugyanilyen magas, kb. 58-60kg, és gyönyörű barátnője van... 18/F
18/23 Költőnő? válasza:
Most tényleg;
NEM UNJÁTOK MÉG????
19/23 anonim válasza:
Az ÖSSZES lány megvet... persze.
20/23 anonim válasza:
Nincs túl sok lehetőséged, ez tény.
1) Ahogy írták, menj el gyúrni.
2) Legyen rengeteg pénzed és menő kocsid, imádni fognak a nők figyeld meg.
3) Keress valami olyan elfoglaltságot ami hosszútávon leköt, jövedelmez, a nőket meg szard le, hidd el, feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!