Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik a legvonzóbb férfitest? Mindegyik itteni gyakoris srác felsőteste.6 kép lent.
Figyelt kérdés
Írjatok kort és nemet is légyszives.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
2014. ápr. 16. 20:52
31/141 anonim válasza:
Innen az 5. De az, ami igazán tetszik, nincs közöttük.
32/141 anonim válasza:
Még hogy a belső számít!Sok nyáladzó ribi...
33/141 anonim válasza:
Nekem a második és az ötödik tetszik a legjobban :)
34/141 moonlightsentinel válasza:
Ki az elsőőőő? >.<
35/141 anonim válasza:
Megkérdezhetném, hogy az első miért teszik ennyire nektek, lányok?
36/141 anonim válasza:
A beszólóknak: miért nem kezdtek el inkább ti is edzeni, vagy sportolni, és akkor talán nem lenne oktok irigykedni?
Ennyi erővel mi is dobálózhatnák olyan szavakkal, ha egy csaj kitesz egy fehérneműs, vagy segg-csöcskidobós képet, már kaptok rá mint legyek a szarra és csuklóból dobáljátok rá a "10/10" hülyeségeket. Mert itt naponta vagy 20x látok ilyen esetet, ahol a kérdező hölgy teljesen tisztában van vele, hogy milyen az alakja, de azért egónövelésből megkérdezi. A fiúk meg havonta 1-2x tesznek ki ilyen kérdést, akik valóban kíváncsiak elfogulatlanok véleményére.
37/141 anonim válasza:
Nekem a 2. tetszik a legjobban.
19/L
38/141 anonim válasza:
Azért a 19-es hozzászólónak nagyon igaza van, hiába pontozzátok le.
40/141 anonim válasza:
Velem van a baj, ha nekem egyik sem jön be? Sosem vonzott a kockahas. OK, egy férfi legyen izmos, de természetesen, ne ilyen kigyúrtan! Na meg nekem kell egy kicsi poci. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!