Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik a legvonzóbb férfitest? Mindegyik itteni gyakoris srác felsőteste.6 kép lent.
Írjatok kort és nemet is légyszives.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Bármelyik válhat vonzóvá, ha hozzá egy olyan fej tartozik, amiben méretarányos intelligencia lakozik. Sajnos erre gerjedek. Ha ennek hiányosságát vélem felfedezni, akkor szépnek még szépnek fogom tartani, mert hát esztétikusnak esztétikus lehet, de vonzó semmiképp.
22/N
:))) lány létemre egyik sem jön be... ezekről mind az jön le hogy "húúú én mekkora arc vagyok ilyen hassal"...
Maradok a "hagyományosnak" mondható pasiknál, férfiafknál inkább, akik nem éjjel nappal a teremben edzenek és feszitenek hanem műveltek, humorosak és közepesen/akár minimálisan figyelnek oda az alakukra (értem ezalatt a sörhasat például- mert valljuk be, ez egy nőnek sem jön be, hátrányairól akkor ne is beszéljünk...). A férfinek legyen izma, de ne olyan mint a lufi... :)
1. Hasonlóan néz ki Párom és nagyon szeretem. ;-)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!