Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék vakmerőbb, belevalóbb, szexibb csajszi?
16 éves vagyok, és van egy nagy problémám ami engem eléggé zavar. Nem akarok, se nagymenő se beképzelt, se nagyhangú ribanc lenni, csak kicsit "vagányabb".
Most a jelenlegi helyzetem az olyan, h inkább visszahúzódó vagyok, nem szeretek középpontba lenni, mindig félek mások mit gondolnak rólam, szinte nem merek sehol se nyilatkozni, félek a csalódástól a "fujjogástól". Mindenössze sokkal több önbizalmat szeretnék. Nem vagyok ronda mivel már elég sok srác akart velem járni, de mindig nemet mondtam. Most van egy barátom akit nagyon szeretek, de mindig olyan kis tutyimutyi vagyok :D Szeretnék magabiztosabb lenni, sok önbizalommal, szeretném felvállalni magam, ha beszólnak ne hagyjam magam hanem álljak ki magamért.. Ezek amik hiányoznak belőlem :S Hogyan tudnám ezt az Énemet "föléleszteni"?
Alapjába véve (nem felvágásból) normálisnak tartom magam :D komolynak is ha arról van szó, tudok vicces is lenni, ha kell tudok mosolyogni is. Normális testalkatom van. Nem vagyok se duci se csontváz. Sok srác megfordult már utánnam amióta középsuliba vagyok, de mégsem tudok úgy végigmenni egy folyosón, h ne legyen vörös az arcom ha rám néz valaki és ne kezdjek el izzadni, h "Úristen, mindenki engem néz :S" :D
Hogyan lehetnék ilyen? Pár hasznos tanácsot szívesen várok :)
Akár csak magamat jellemeznéd, mint mikor ennyi idős lehettem.
Szerintem sok minden kiválthatja ezt.
Próbálj meg kicsit lazább lenni, próbálj meg beszélgetni több emberrel, egy kis vélemény nyílvánítás nem nagy valami.
Meglátod, egy idő után más lesz.
Meg persze az évek múltával változol, felnősz kicsit.
De nyugi, nem vagy kevesebb másoknál!!
Az utolsó válasszadónak: AZ miért jobb ha alkoholt iszik?
Ez tiszta agyamentség...attól senki sem lesz nagyon kisfiú vagy kislány..ez badarság...! Persze nem azt mondom hogy nem lehet inni de akkor is...mértékkel (és még mielött vki belekötne a mérték nem a vödör a tartózkodás meg nem az asztal alatt!)
EZt a "tanácsot" meg se fogadd...!
Viszont az már jó hogy látod a problémát...de tudod ebben nicnsennek "praktikák" egyszerűen csak add magad ...nem a szégyenlős éned hanem az igazit... mosolyogj, beszlégess több emberrel...és meglásd egyre jobb lesz.!
SOK SIKERT!
igaz amit az előző válaszadó írt, jó ötleteket mondott.
de itt azért vedd figyelembe a barátodat is lehet hogy ő épp ezért szeret mert ilyen csöndes vagy stb... jót tesz a változás de ne túlságosan. amikor például belédkötnek: a fiúk úgy szoktát ezt lerendeznihogy egymásnak mennek trágár szavaat használnak stb...-gondolom érted amit mondok- ám egy lány nem nézne ki jól ezekkel a tulajdonságokkal én pl őszintén elmondom az olyan lányokat szeretem amilyen te vagy :D(ebből tudhatod hogy srác vagyok:D )
öszefoglalva: ne vidd túlzásba mert lehet hogy a kapcsolat rovására megy.
A tánctanfolyam nagyon jó ötlet de ha nem hát nem.
Hasonló dolgot tudok csak mondani:modelltanfolyam.
Nekem bevált.
Sokat dobhat még az önbecsüléseden 1 fotóalbum amit 1 profi fotós készít.
Nekem ez is bevált.
--------
Mr. Bean
--------
Ha jól sikerült akkor meríthetsz belőle önbizalmat : nézd át reggelente és többre fogod értékelni magad.
--------
Mr. Bean
--------
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!