Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem értik meg hogy nem minden lányban van leszbikus hajlam (sőt igen ritka akiben van) akárcsak pasiban meleg hajlam?
Most már értem a dolgot: Te egyszerűen általánosságban lenézel és hülyének nézel minden férfit. Azt hiszed róluk, hogy az erotikus filmekről elhiszik, hogy a valóságot tükrözik.
Hát, nem egészen így van. Ahogy gondolom Te sem hiszed, hogy minden dél-amerikai rabszolga lányból egyszer gazdag és boldog nő lesz.
"100 pasiból 98-ra akkor is igaz"
- És ezt mégis mi alapján mered állítani?
# 16
mert te mire alapozva mondod hogy nincs igazam???
Leszbikus nő vagyok és meg kell cáfoljalak, több tekintetben is. Srácok nagy része nehezen fogadja el, hogy bennem tombol a "leszbikus hajlam", a biszexualitás (mert szerintem te erre gondolsz, tekintve hogy a férfiak minek feltételeznék a leszbikusságot, elvégre az azt jelentené, hogy az adott nőt egyáltalán nem foglalkoztatja, de ez már csak felesleges logika) pedig sokkal inkább jelen van lányoknál, mint fiúknál.
Általánosságban véve a nők szexualitása sokkal rugalmasabb, mint a férfiaké, ez betudható a társadalom "álszentségének" is valamit, a nők voltak "mindig is" (ókori görögökre tekintettel) a szépség, gyengédség, szenvedély, szerelem stb. szimbólumai, így többen adták/adják meg a dolognak az esélyt (férfiak sokszor a férfiasságuk elvesztésével/sérülésével asszociálják az ilyen kalandokat).
Nem értem ez a te önérzetedet miben bántja, hogy ennyire általánosító kijelentéseket tegyél a férfiakra (bocsánat, csak a 98%-ára). Azért, mert esetlegesen a barátod feldobta a hármas ötletét és belőled előtört a féltékenység (amit meg is tudok érteni, én sem szeretek osztozkodni) nem kéne itt lázítani a népet butaságokkal :)
Arról nem is beszélve, hogy amikor valaki okádja a baromságot, akkor miért annak helytelenségét kéne bebizonyítani? Láthatóan légből kapott dolgaidat neked kéne érvekkel alátámasztani, nem nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!