Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies viselkedésű férfi? Nagyon megtetszett egy fiú, de nem tudom hova tenni a viselkedését, nem olyan mint a többi férfi.
Nőiesen mozog, minden testi kontaktusa, mozdulata nőies. A szavaiban is rengeteg nőiességet lehet találni, sokszor olyan szavakat használ, amit egy férfi sohasem venne a szájára. Másrészt férfiasan öltözködik és a nőket szereti, ért a kocsikhoz és minden férfias munkához. A felfogása is nagyon érdekes, olyan dolgokat talál szépnek, amit más férfiak nem.
A kérdésem az lenne, hogy mitől lehet ilyen, és más nő hogy vélekedne egy kapcsolatról egy ilyen fiúval szemben?
"Te ne küldj engem sehová"
Hát akkor maradj otthon, csak ha már otthon vagy ne feledkezz el a házimunkáról.
De ez sem lesz jó neked, jól sejtem? Itt a lehetőség de te azért se mész el focizni, de otthon sem akarsz maradni, az Isten se érti a nőket.
Csak erre az uralkodós nádpálcázásra nem mondtál nemet eddig, ez tetszik neked. Már csak az a kérdés a partnerednek tetszik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!