Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőies viselkedésű férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőies viselkedésű férfi? Nagyon megtetszett egy fiú, de nem tudom hova tenni a viselkedését, nem olyan mint a többi férfi.

Figyelt kérdés

Nőiesen mozog, minden testi kontaktusa, mozdulata nőies. A szavaiban is rengeteg nőiességet lehet találni, sokszor olyan szavakat használ, amit egy férfi sohasem venne a szájára. Másrészt férfiasan öltözködik és a nőket szereti, ért a kocsikhoz és minden férfias munkához. A felfogása is nagyon érdekes, olyan dolgokat talál szépnek, amit más férfiak nem.

A kérdésem az lenne, hogy mitől lehet ilyen, és más nő hogy vélekedne egy kapcsolatról egy ilyen fiúval szemben?

2014. ápr. 15. 14:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

"Te ne küldj engem sehová"

Hát akkor maradj otthon, csak ha már otthon vagy ne feledkezz el a házimunkáról.

De ez sem lesz jó neked, jól sejtem? Itt a lehetőség de te azért se mész el focizni, de otthon sem akarsz maradni, az Isten se érti a nőket.

Csak erre az uralkodós nádpálcázásra nem mondtál nemet eddig, ez tetszik neked. Már csak az a kérdés a partnerednek tetszik-e.

2014. ápr. 15. 15:31
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Jelenleg nincs partnerem, de ha lesz, sem fogom eltűrni, hogy cselédnek nézzen. Vagy kiveszi a részét a házimunkából, vagy pá-pá. Jelenleg erősen gondolkodok azon, hogy megkérdezzem az egyik ismerősömet, hogy lesz-e a szeretőm. Végsősoron szex lenne, csak a többi kellemetlen dolog nem, ami egy férfival jár.
2014. ápr. 15. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!