Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyenlőség van akkor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyenlőség van akkor miért nem teremtik meg a nők maguknak a pénzt a dolgaikra miért a pasitól várják el?

Figyelt kérdés
Miért a pasi keressen sokkal többet ha egyenlőség van? Ha a pasi el tudja magát tartani, és nem a nőjét pumpolja akkor mégis mit rikácsolnak a nők hogy keveset keresnek a pasik? Miféle egyenlőség az ahol a férfinak kell nyomni a sok pénzt hogy meglegyen a nő kényelme? Valahogy ha erről van szó a nők már egyáltalán nem akarnak egyenlőek lenni.
2014. ápr. 15. 13:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

16. vagyok.

Egye fene, nincs jó kedvem, de elárulom neked, miért mindig ezeket fogod ki.

Vannak a normális, átlagos lányok, akik érzelmes, rendes pasit keresnek. Odamész hozzájuk.

Mivel ma már telepityeregted az egész netet, hogy minden nő pénzéhes, gondolom előbb-utóbb kibukik belőled élőben is, hogy milyen volt az exed.

Egyrészt: a normális nő nem akar, tehát nem is fog vezekelni olyan bűnért, amit nem követett el. Tudat alatt, vagy tudatosan, rettentő módon általánosítasz, holott csak a kisebbségre jellemző, amiket állítasz.

Most ki tehet erről, hogy így jártál? Pl. az se, akit megszólítasz, meg más se. Mégis kapom tőled én is az ívet, pedig nem ismersz. De már engem is "egy kalap alá vettél".

Másrészt sok normális, rendes nőnek ellenszenves, ha a pasi ezerrel fúj a volt nőjére. Arra utal, hogy nincs még túl a dolgon, sérült áru senkinek se kell, illetve az se jó kilátás, hogy egyszer majd róla mondasz ilyeneket, ha igaz, ha nem.

Mert melyik sértett, elhagyott pasi nézi tárgyilagosan az exét meg az előző kapcsolatát? Hát egyik se.

Aztán vannak a pénzéhes nők. Akik szeretik a pasikat kihasználni.

Egy ilyennek előadod magad, mire leesik neki, hogy ohóóó, hát ezzel ezt lehet....! Ezek tudják a legjobban megjátszani az elején, mennyire mások, mennyire csak tőle tudod megkapni, amire vágysz, és faxán bele is zúgsz.

Aztán jön a fejés: hát nem szeretsz mókusmaci, hogy már azt az icipici táskát is sajnálod tőlem? Pedig a régi tönkrement, és most nincs mááááásiiiiiik.... És mire észbe kapsz, már robotolhatsz hogy időnként hozzájuss egy ki p....hoz.

Ennyi a recept!

Itt vagyok pl. én. Szerény személyem: dolgozó nő, időnként két munkahelyen is, mellet műkörmözgetek, tehát másoknak csinálom, kis apró ebből is összejön. Nem használom ki a pasim, ami abból is látszik, hogy ő lakik az én házamban, ami innentől a MI házunk. Tehát nálunk nincs ordibálás, hogy "ha valami nem tetszik, el lehet költözni, mert itt minden az enyém". Ez az idézet az én volt pasimtól származik, aki vallotta, hogy a férfi tartja el a nőt, a nő meg takarít és szül. Mellesleg a férfi tulajdona, mint egy bútor, vagy egy játék, és kuss a neve. Hát nem is voltunk együtt sokáig. :)

Ezen kívül nem csak a "női munkát" (főzés, mosás, takarítás) látom el, de simán kifúrok egy lyukat (ütvefúróval), felásom a kertet, lenyírom a füvet, férfi nélkül.

Akit mellesleg szemrebbenés nélkül zavarok dokihoz, még ha nem is akar menni. Ha beteg, akkor fekszik, pihen, és nem melózik, mert az egészsége fontosabb, mint a pénz. (Ezért anyósom pl. hülyének néz, de úgyse rúgják ki, tehát min aggódjak.)

Mondhatni "rendes nő" vagyok.

És az marha nagy helyzet, hogy ezzel a szöveggel, amit itt lenyomtál, a világból ki lehet kergetni, ha nálam próbálkoznál, nem csak elhajtalak, de agyon is rugdoslak, aztán ügyesen beáslak a járólapok alá, hogy ne billegjen.

Minden éremnek két oldala van. Örülj neki, hogy férfinek születtél, és viselkedj is úgy.

Te pl. több fizetést kapsz, csak mert állva vizelsz. De ettől még nem vagy férfi.

2014. ápr. 15. 15:08
 22/27 anonim ***** válasza:
Normális srácok? A leírtak alapján nem igazán vagy normális... szapulsz mindenkit, általánosítasz.... azért normális ember ilyet nem csinál.
2014. ápr. 15. 15:13
 23/27 A kérdező kommentje:
Persze. Nem vagyok normális. Megszoktam már hogy nem vagyok normális. Az emberek nem szeretik az igazságot. Jó utazgatást a nagyfiúkkal.
2014. ápr. 15. 15:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem vall érett személyiségre az, amit leírtál, akárhogy kapálózól. Megbántottak, ezért most hibáztatod az egész nőtársadalmat. Hiába írtuk le jónéhányan, hogy ez nem így van, te nem hissed el, és kifogásokat keresel. Akkor most erre nem tudok mit mondani :D
2014. ápr. 15. 15:26
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha FÉRFINAK tartod magad, nem csak faroklengető hímnek, akkor legyél tényleg az a támasz, az a biztos pont a nő életében, amivel együtt jár a férfi megnevezés. Itt minden hím csak pattog, meg egymást igazolják hogy igen, a farkuk a világ tengelye, de amikor bizonyítani kéne, akkor szart sem képesek felmutatni. Jobban tudtok érvényesülni a világban, mert férfijogú a társadalom, többet kerestek, jobbak a lehetőségeitek és nem kell szembenéznetek adott esetben diszkriminációval a választott szakmátokban a nemetek miatt, az egész világ nektek kedvez, akkor meg ne rinyáljatok már, hogy fel kell mutatnotok valamit a nőknek. Az állatvilágban is ez megy, és ahogy itt elnéztem, a pasik nagyon szeretnek az evolúcióra hivatkozni, főleg ha a félrekú.rásról van szó. :)

Szóval növessz tököt, ez van. A nők pedig egyenlőek akarnak lenni, pont hogy a férfiak nyomják vissza őket a háziasszony meg az oldalborda szerepbe.

2014. ápr. 15. 15:28
 26/27 anonim ***** válasza:

Mert ez a tradíciónális,minél szebb és nőiesebb egy nő el fogja várni,ez van fogadd el.

Nem mondom ez a normális de ha jó nőt akarsz akkor neked is ,,jó pasinak kell lenned" minden tekintetben.

Ne várd,hogy egy HB csaj mossa az olajos gatyát mert nem fogja ő a Hugo Bosshoz szokott,és ne várd,hogy BKV-zon mert nem fog felülni rá és jogosan,én figyelj kérdező mérnök vagyok plusz sokat eddzek,szoláriumba járok,adok magamra,sikeres vagyok,de és itt egy nagy DE még nincsen pl kocsim,még nincsen ezért se csajozok mert nem fogom BKV-ra ültetni,mert a szemükbe ez égő és tutira lelép és azt mondom jogosan,én se vagyok még jó parti a szemükbe akire felnézhet főleg mert mérnök vagyok akkor illene már kocsim legyen,mivel ez egy fokmérője ha Bömösöd van akkor tutira ügyes vagy és jó szakember ergó sikeres vagy=jó a személyiséged= férfi vagy.

Ennyi a képlet.

Nem mondom ez a normális de egy kalibrált csaj ilyen és kész,az átlagos semmilyen lányok nem de azok olyanok is,hogy kamagra kell hozzá.

Nem bántok senkit de ez a tény és kész.

Szemükbe nem vagy sikeres ember nem vagy férfi mert neked ez elég ergó nem vagy céltudatos,nincsen célod,nem adsz értéket ezért nem állnak veled szóba,mert ezzel azt is közvetíted,hogy nem tudsz élni nincsen stílusod,nincsen életstílusod csak vagy.

Hangsúlyozom nem én hanem egy nő látja ezt és gondolja.

Muszály lesz valami mcélt találnod.

Nem vágysz egy Mercire?Luxusra?Fullos nyaralásra?Gondtalan életre?

Sikeres karrierre?Amikor téged hívnak minden hova csillagászati fizukért?

Gondolkodj el ezen,hidd el karrier nagyon fontos én mióta sikeres lettem sokkal jobban érzem magam,mintha mindig be lennék lőve,és folyamatos eufória pedig ez még semmi.

2014. ápr. 15. 15:29
 27/27 anonim ***** válasza:

Már a kérdés is hülyeség, mert általában fordítva szokott lenni.

Gyerekkoromban azt láttam, hogy anyámnak mindig van munkahelye, és még a háztartást is ellátja, apám meg otthon ül a tévé előtt és vakarja a f@$zát, meg szétb@$$za a háztartást, ami anyám megcsinált. Amikor meg anyám szólni mert, megfélemlítette, néha meg is ütötte.

Később én is összejöttem egy faszival, aki beköltözött az én lakásomba, kicsalta a spórolt pénzemet és a kocsimmal járt. Mindent én fizettem. Végül lelépett, búcsúzóul a maradék pénzem felét is ellopta a lakásból, a kocsimat meg a rendőrséggel kellett visszaszereztetnem.

Úgyhogy nekem ne beszéljen senki ilyen hülyeségeket, hogy a nők használnák ki a férfiakat...

2014. ápr. 16. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!