Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyenlőség van akkor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyenlőség van akkor miért nem teremtik meg a nők maguknak a pénzt a dolgaikra miért a pasitól várják el?

Figyelt kérdés
Miért a pasi keressen sokkal többet ha egyenlőség van? Ha a pasi el tudja magát tartani, és nem a nőjét pumpolja akkor mégis mit rikácsolnak a nők hogy keveset keresnek a pasik? Miféle egyenlőség az ahol a férfinak kell nyomni a sok pénzt hogy meglegyen a nő kényelme? Valahogy ha erről van szó a nők már egyáltalán nem akarnak egyenlőek lenni.
2014. ápr. 15. 13:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

27 éves már gyereket akar hamar!

segédmunkással én sem kezdenék, mert buta mint te!

30+F

2014. ápr. 15. 13:26
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én eltartom magam, nem élek rosszúl és nem is várom el az aktuális páromtól, hogy pénzeljen.

Viszont elég sok pasit fusztrál ha a barátnője többet keres, a végzettségbeli különbség szintén. És valóban rosszabbúl fizetettek a nők, ezzel nem azt mondom hogy képtelen magát eltartani egy nő csak kicsit rosszabb helyzetből indul, kérdező nem téged fognak megkérdezni állásinterjún hogy akarsz-e szülni.

És ezzel el is érkeztem a másik ponthoz. Én komoly kapcsolatot keresek, dolgozom nálam a cél a házasság család, nem most mondjuk 5-7 év múlva. Viszont ha szülni megyek az keresetkiesés lesz mindenképp, jelenlegi állás szerint járna ugyan GYES, GYED de messze nem annyi amennyit munkával kapnék. Akkor kellne eltartania a leendő férjemnek minket aztán visszamennék dolgozni.

Keresetben, környezetben és végzetségben úgy látom akkor járok a legjobban (tapasztalat) ha magamhoz hasonló szinten keresek, persze ilyenkor elkezdenek méltatlankodni, a kérdezőhöz hasonló pasik, hogy egekbe vannak az elvárásaim. Pedig nem várok el többet senkitől mint magamtól.

2014. ápr. 15. 13:31
 13/27 A kérdező kommentje:
De az te vagy! Én meg én. És én is ugyanolyan ember vagyok mint te, annek ellenére hogy nem keresek annyit esetleg mint te. Tudod, mi is érzünk, szeretünk, attól hogy csak buta segédmunkások vagyunk!
2014. ápr. 15. 13:34
 14/27 anonim ***** válasza:
51%

Nincs egyenlőség és nem is lesz, csak a nők harcolnak ki maguknak még több jogot.

Ugyanannyi fizetést kapnak ugyanannyi munkáért, csakhogy ők ezt nem szeretnék elvégezni, mert eltartatni magadat kényelmesebb...

2014. ápr. 15. 13:35
 15/27 anonim ***** válasza:
23%

Én erre csak annyit mondok, hogy gyereket régen felneveltek úgy is, hogy fizetést sem kaptak az emberek. Nyilván nagyon nehéz felnevelni egy gyereket és anyagilag is megviselő de én mint naiv felfogású ember úgy vélem, hogy egy gyereknek elsősorban törődő, szerető szülők kellenek nem pedig fullextrás babakocsi és egész szekrénnyi csecsemő ruhakollekció.

30 éve a legtöbb babának kettő mosható pelenkája volt amit kézzel mosott ki az anyja. Jelenleg viszont mindenki kényelmesen "gondtalanul" akar élni és a legtöbb nőnek a gyerek erre tökéletes alibi.

Természetesen ezzel nem a nőket akartam degradálni csak a kérdező által leírt csoportot véleményeztem.

2014. ápr. 15. 13:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Kínálat-kereslet....

1. Ahhoz tudod kell ám a gazdag pasi is, aki mellett soha nem egy átlagos kinézetű, kedves, szerény óvodapedagógus lányt látsz, hanem egy műmellű, szo.pósszájú, póthajas ri.bancot. Szerintem ők is tudják, hogy csak a pénzükért kellenek az ilyennek, és fordítva. 25 éves korában lecseréli egy fiatalabb modellre, mert nem az életfogytig tartó szerelem köti össze őket.

Nekik a luxusku.rva pont olyan kiegészítő - státusszimbólum - ,mint az Audi, a villa, a három kilós aranylánc. Látják, hogy telik rá.

2. Belenyúltál párszor. Ez van.

Ettől még nem kell általánosítani.

3. Ha soha nem jössz össze nővel, akkor mégiscsak veled van a gond, mert ismerek sok szakmunkást, akinek valahogy mégis mindig van csaja. Nem ágrólszakadt, fogatlan, kiélt nyanyókák, hanem kedves, helyes lányok.

Valamit tudhatnak, amit te nem. :D

Annyira jókat tudok röhögni a pálya széléről, amikor látom, hogy a srácok nagy mellénnyel odalépnek olyan csajhoz, aki egyébként marha jól néz ki... csakhogy egy ilyen nőre költeni kell. Sokat!! Ruha, körmös, kozmetikus, szoli, fodrász, póthaj, plasztikai műtétek, spinning, aerobik, márkás cuccok, és a többi. Aztán meglepődnek, hogy ejjj, ennek a lánynak csak a pénz a fontos.

[link]

Miért, mire számítottál???

2014. ápr. 15. 13:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
talán nem kellene pénzéhes ribikkel kezdeni? amúgy nem a végzettséged a baj itt, sokkal inkább az, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz... ha te nem tisztelsz másokat, masok miért tegyék ezt veled?
2014. ápr. 15. 13:40
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem állítottam, hogy buta lennél sem azt hogy a segédmunkásoknak nincsenek érzelmei. Nem értem miért veszed sértésnek amit írtam. Tudom, hogy az emberek mások, és mindenkinek más az alapszint. Én nem helyezem magam fölé ezt a mércét párkereséskor de magam alá sem. És itt nem csak anyagiakra gondolok.
2014. ápr. 15. 13:42
 19/27 anonim ***** válasza:
de nem értem, én is eljárok szolizni meg voltak műkörmeim is, már levetettem őket. de ezt sose a pasim pénzelte, hanem vagy én, vagy a szüleim, mivel még tanulok. annyira nem értelek... engem is csaptak már be pasik, mégse mondom, h fujj az összes.. :D
2014. ápr. 15. 13:42
 20/27 A kérdező kommentje:

kedves 16 os : oké, költeni kell a szép nőkre.de miért nekem? :D nem egyenlőség van? akkor meg mindenki fizeti magának a pénznyelő dolgait. Én annyit veszek észre hogy a nők nagyban hirdetik hogy egyenlőség van de mikor munkáról van szó meg pénzről akkor már nagyon nem akarnak egyenlőek lenni.

és egyáltalán nem a díszes csibékhez szoktam odamenni. az a 27 éves lány is tök átlagos volt. még a körmét se festette soha meg semmi. És mi a poén? Neki is ugyanolyan fos melója van mint nekem. De a férfitól azért többet vár el. Nevetséges.

Hozzáállásom? Én tisztelem a nőket. Az olyan nőket akik nem tőlem várják el hogy megteremtsen nekik az életszínvonalat. Ez nem azt jelenti hogy én nem szívesen fizetik egy italt egy lánynak, hanem azt hogy nem szeretem amikor megszólnak hogy miért jó nekem ez a segédmunkás lét pl. azért jó mert én jól érzem magam így és nekem nem kell több pénz. Jogos hogy elkezd sírni hogy nincs pénzem hogy elvigyem nyaralni? Szerintem egyáltalán nem jogos. Ha pedig jogos akkor mégis miféle egyenlőség van de tényleg?

Ezt a szint dolgot se értem. Mikor megismerkedtem az előző barátnőmmel, rohadtul nem érdekelt hogy nincs a szintemen..mégis hogy mérem fel ezt is? hogy ő hol van? Én dolgoztam pl ő meg nem. Nem nagyon érdekelt. Készen álltam rá hogy utazgassak hozzá mert tudtam hogy ő nem tud eljönni hozzám mert tanul és nincs pénze. Most akkor fordított esetben egy ilyen pasival meg se ismerkedsz mert nincs a szinteden?

A nők hirdetik hogy a kedves, normális, érzelmes, humoros pasikat szeretik, de nem kezdenek velem mert nem vagyok a szintjükön. Remek.

Én tudom a helyem. Nem nagyon megyek oda a csodaszép lányokhoz, mert nagyjából tudom hogy nem engem keresnek. Nagyon is tudom a "szintem", de a vicces az hogy ezek a lányok is elküldenek általában. Egy idő után pedig eleged lesz ebből, hogy azt hallod az összestől hogy a normális srácokat szeretik meg keresik de te esel mindig pofára.

2014. ápr. 15. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!