Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti borotváljátok a hónaljatokat, és a fanszőrötöket?
sztem egy fiúnál ez ugyan olyan alap az igényességhez mint lánynál ... tehát evidens, és azért van elég nagy haveri köröm, mindegyik ezt teszi.
De én megdöbbenek ám. Van aki nem?
Csak a hónalj, azt is ritkán, igaz nincs barátnőm. A fanszőrömet csak rövidre vágom ollóval.
15f
Szerintem kérdezz meg egy lányt is, mert én úgy gondolom, az a férfias, ha valaki szőrös odalent és nem olyan, mint egy meztelencsiga.
20L
kinek a pap, kinek a papalan.. (igen.. szakállas már)
szal én pl igen, nem csak mert "szép" vagy mi, hanem mert sokkal kényelmesebb szerintem
17/F
Én borotválom. Nem discokurv@kkal voltam együtt de mindegyik lány díjazta. de tényleg ízlés kérdése. Én jobban érzem magam így, a partneremnek is tetszik. Innentől kezdve a többi nem számít.
22/f
A szőrös f@szt és hónaljat is lehet tisztán tartani. Ha valaki nem fordít kellő figyelmet a higiéniára, értsd nem fürdik, azon a borotva sem segít, leszedheti csupaszra, az akkor is büdös lesz.
Kérdésre válasz: nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!