Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem sajnaltatni akarom magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sajnaltatni akarom magam, de miert van az, hogy az atlagos kulseju csajoknak szinte mindnek van baratja, nekem meg nem?

Figyelt kérdés

Rengeteg idot foglalkozok a kulsommel(belsommel sincs semmi gond, probalok mindenkivel kedves/rendes lenni, nyitott vagyok, mosolygos...), megis megtalalnak a nyomi pasik, akik azt ecsetelik nekem, hogy milyen szepen fejlodnek nekik otthon a nyulak, mert kerdezik, hogy tudok-e ezt meg ezt csinalni(csaszarmorzsa...), mondom nem, erre bevagja, hogy mikor fog mar kifogni egy olyan csajt, aki nagyon jol tud fozni.

Mas se profi szakacs, megis van parja, nekem miert nem jon ossze soha?

2014. ápr. 15. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:

én azt vettem észre, hogy aki nagyon jól néz ki, annál azért próbálkoznak a nagyon gáz fiúk, mert nekik semmi vesztenivalójuk sincs, és próba-szerencse alapon ezt is meg merik lépni.

A normálisabb fiúk esetében sokkal több bátorítás szükséges a lány részéről.

2014. ápr. 15. 09:31
 2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak számodra nyomi pasik akik neked udvarolnak nem?
2014. ápr. 15. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Mégis veled van a baj ha te vagy egyedül.
2014. ápr. 15. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem te egy elkapatott kis senkiházi anyuci kedvence vagy.
2014. ápr. 15. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehát aki másról is tud beszélni mint a szexről, az = nyomi pasi

Így már teljesen érthető, miért kerülnek el téged messzire.

2014. ápr. 15. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
a leírásodból nekem is inkább az jön le, hogy nálad van a probléma :// bocsi
2014. ápr. 15. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
1-es ez szerintemnem így van, inkább az egoista, nagyképű, full tapló hapsik nyomulnaka szép csajokra, bár többnyire ezek kigyúrtak vagy helyesek is, de ezek között vannak ragyafejűek is, azt is elismerem, de szerintem nem a ronda srácokra jellemző, hogy tömegesen másznának szép lányokra. Én már csak tudom, ronda, alacsony srác vagyok és el sem tudnám képzelni magam egy ilyen tipikus szemeket vonzó, szép lányon, inkább az átlagos lányok érdekelnek és nem is a külső a lényeg, hanem a szeméyiségük.
2014. ápr. 15. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Első vok: mondjuk én másik perspektívából (nőiből) mondtam.

Szerintem a "taplók" akikről írsz, ők a nagyon feltűnő lányokra nyomulnak, akiknek nem feltétlenül kell, hogy szépek legyenek a vonásaik, hanem inkább olyanok, akiknek kihívó a megjelenésük és a viselkedésük.

Ez persze elnagyolt általánosítás, az én tapasztalatom mégis az, hogy valóban, a kérdésben felvázolt fiúk/férfiak sokszor a megjelenésükhöz/kisugárzásukhoz mérten nagyon bátrak, és klasszisokkal jobb nőknél kezdeményeznek.

Vannak ezek az internetes önbizalomtréningek, szerintem ők ezen nevelkedtek, ami nem baj, viszont csak egy részét értették meg a dolgoknak. Azt nem, hogy saját magukon is dolgozni kéne.

2014. ápr. 16. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!