Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Lehet valaki ugyis jo csaj, hogy nincs neki egy
vagon ruhaja, hanem kevesebb van mondjuk, mint mas
csajoknak?
Figyelt kérdés
Kicsit el vagyok keseredve, mert van par ruham, ami nagyon jol all rajtam, es olyankor mindig megdicsernek meg latom a pasik tekinteten is, hogy tetszik nekik, de a nagy problemam az, hogy mivel nem lehet rajtam mindig az a par ruha, amiben topon vagyok, neha nem vagyok kicsipve, szepen kisminkelve, mig mas csajok mindig ki vannak sminkelve, szinte minden bulin mar ruha, cipo van rajtuk, nekem meg osszesen van 10 ruham:(
2014. jan. 31. 11:45
1/7 anonim válasza:
kit érdekel a ruha? ha meg dupla annyi ruhád lenne, akkor jönne az a kérdés, hogy ezzel nem vágok fel annyira, hogy mindennap más van rajtam?
2014. jan. 31. 11:52
2/7 anti paladin válasza:
Nem a ruhat eszi az embert. :)
Persze kell az is de nem az a legfontosabb.
2014. jan. 31. 11:53
3/7 anonim válasza:
Persze.
Egy nő nem a ruháitól lesz jó nő.Az csak külsőség.
2014. jan. 31. 11:53
4/7 AndrejjaMarijann válasza:
Ne aggodalmaskodjál,babám,én nagyon sokszor vásárolok 100 forintos turiban,jó,hát a mai lányoknak biztosan cinkes,bár sok cicababát láttam már szintén bejönni,de ne azt nézd,milyen menő a ruha,hanem hogy illik-e hozzád.Rendben van,sablonos,és közhely,de olyan ruhákat hordj,amik nem csak jól állnak,hanem te vagy.És a turkálókban isteni és főként egyedi ruhákat fogsz találni.Én meglehetősen oda vagyok a kötött dolgokért,legtöbbet ilyen helyeken veszem,vagy magamnak kötöm-varrom,és sikerült megtalálni a stílusomat így 24 éves koromra.Ne aggodalmaskodj ezen,kérlek,hanem tegyél ellene.
2014. jan. 31. 11:55
5/7 anonim válasza:
Figyelj,ha egy férfi a ruhádat nézi és nem téged,akkor nem kell aggódnod,mivel nem jössz nála számításba és más nő sem :D
2014. jan. 31. 11:58
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, de egyszer volt rajtam egy ilyen parducmintas ruha, es az egyik pasi azt mondta, hogy tudom mikre buknak a pasik, merthogy szeretik az ilyrn leopardmintas cuccokat. Akkor o csak a ruhamat nezte.
2014. jan. 31. 12:01
7/7 anonim válasza:
Átérzem, én is hasonló helyzetben vagyok. Ráadásul azt a néhány ruhám annyit hordom, hogy nagyon hamar kopottak lesznek, az se jó.
Igazából erre az a megoldás, hogy az ember elkülönít némi pénzt és vásárol. Ha turizol, akkor inkább idő kell. Pont tegnap voltam, 1400 Ft-ból lett két ingem meg egy mellényem. Igaz, két órát rászántam, de az is igaz, hogy elég konkrétan tudtam, mire van szükségem, mert állásinterjúra kellenek. Ha "csak úgy" kerestem volna néhány jó ruhát, sokkal hamarabb találtam volna.
De a lényeg, hogy viszonylag olcsón lehet jó ruhákat szerezni, szóval ha tényleg zavar, hogy kevés van, akkor szánd rá az időt és energiát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!