Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macerás lenne, ha viszonyom lenne a szomszéd családapával?
Figyelt kérdés
A szomszéd férfi már régóta szemet vetett rám, sokat beszélgetünk, udvarolgat, ha a városban összefutunk meg szokott hívni ebédelni vagy kávézni is. Többször tett rá célzást, hogy esetleg lehetne több is. Egy ideje nincs barátom, nem is igazán érdekel jelenleg egy komoly kapcsolat, nincs hozzá se kedvem, se időm, jelenleg fontosabb a munkám, a karrierem. Viszont egy szexkapcsolatban szívesen benne lennék. Ő kedves, figyelmes, szexuálisan vonz, viszont nem tudnék beleszeretni, ezt érzem. Emiatt tökéletes választás lenne. A gond csak azzal van, hogy házas és van 2 gyereke. Ez különösebben nem is zavarna, mindig is úgy gondoltam, hogy a megcsalás a házastársakon múlik, nem a harmadik felen. Viszont nem akarom, hogy ha esetleg kiderülne akkor gondom legyen belőle, jeleneteket és gyűlölködéseket nem szeretnék végignézni/végighallgatni. Aki volt már hasonló helyzetben, attól kérdezném, hogy megéri a kockázatot? Nem túl macerás a dolog? Ha nagyon rizikós, inkább keresek mást, annyira nem érdekel a dolog, hogy kockáztassak bármit is.2014. ápr. 13. 11:16
23/23 A kérdező kommentje:
Csak 2-3 szor. :) De utána tényleg, túl nagy felelősségnek éreztem az egészet, inkább leépítettem. Persze azóta is próbálkozik.
2014. jún. 4. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!