Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, aki elfogadna így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki elfogadna így?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok véleményét várom, de természetesen örömmel fogadom bárkinek a hozzászólását.

Péniszmérettel van problémám. Teljesen el vagyok keseredve, olyannyira, hogy egész nap ezen kattogok és szinte semmi másra nem tudok figyelni, csak ez jár az eszembe. Minden vágyam az, hogy legyen egy barátnőm. Nekem ez óriási dolog lenne, nagyon vágyom már egy kapcsolatra.

De ugyanakkor bennem van az a félelem, hogy nem lesz elegendő az a méret, amivel rendelkezem. Sok dolgon változtattam már az életemben, igyekszem mindig jobb és jobb lenni, de ebben egyszerűen nem tudok, és annyira igazságtalannak tartom, hogy ez keseríti meg egy ember életét (mivel sajnos nem vagyok egyedül ezzel a problémával).

A kérdés pedig lényegében az, hogy ti lányok, eltudnátok e fogadni egy fiút, ha 14-15/ 3,8 -as mérettel rendelkezik?

Tudom, tudom, több tucat ilyen kérdés volt már, elnézést. De akit nem zavar, kérem válaszoljon.

Köszönöm szépen. 20/F

2014. ápr. 12. 22:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es. A peniszmeretedhez gratulalok. Orulj neki hogy ekkorat kaptal az elettol!! Nem a te erdemed, ekkorara nott.

Viszont egy ertelmileg es erzelmileg is visszamaradott bunko vagy amihez viszont gratulacio nem jar!

10-es : Aranyos vagy :)

2014. ápr. 13. 09:21
 12/14 anonim ***** válasza:
ugyanekkora p.csöm van, SOHA nem jutott eszembe hogy ezen rágódjak...
2014. ápr. 26. 23:14
 13/14 Zsófia Tóth válasza:
Ha egy normális barátnőre vágysz annak nem a pénisz méreted lesz az első kérdése.
2014. ápr. 27. 00:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom vagyis remelem. Csak nem akarom hogy miattam rossz legyen neki , hogy nem erzi vagy nem jo neki a szex.
2014. ápr. 27. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!