Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok az első nagy szerelmeteket? Milyen érzés volt, hány évesen, nemet és kort is! <3
szia! én most 15 vagyok, de akkor 13 voltam. igen. lovastáborban kezdődött. a srác akkor 11 éves, de nagyon érett volt a korához képest. mindenkinek tetszett, de már az első nap végére csak engem nézett. sülve-főve együtt voltunk 3 napig (ő csak annyira jött) csók nem volt, de puszi és deréktapi igen. mivel jól lovagoltam, ő meg kezdő volt, ezért felnézett rám, és persze szeretett is. a tábor után 3 hétig egymás nélkül voltunk, de csak rá tudtam gondolni, a szőke hajára, a szépen lesült bőrére, meg azokra a gyönyörű égszínkék szemekre. de szerencsére megoldottuk, hogy együtt lovagolhassunk. szerelem volt ez a javából. sokat szemeztünk. azon a nyáron még egy táborba elmentünk, ahol egyszer veszekedtünk, de rá egy órára kibékültünk, és újra szerettük egymást. sokáig, hónapokig tartott. aztán már nem járt be a lovardába az anyja miatt. nem engedte. így szépen lassan vége lett. de aztán nyolcadikban újra megvolt a szikra, de sajnos az is csak 1,5 hónapig tartott, mert újra szétválasztottak minket, de talán mostmár örökre. én ezen a nyáron megkaptam egy másik lovas szerelmemtől életem első csókjait, és őt szeretem már. de az én szőke szerelmem mindig itt marad az emlékeimben. már csak emlék, de nagyon szép emlék... mennyire megváltozott szegénykém... ma már nem működne, hisz én 15 vagyok, ő meg most lesz októberben 13. az anyukája, az idő, és az én új pasim elintézte ezt.
a barátom velem egyidős, és nagyon okos. szerényebb is. talán vele jobban is járok hosszútávon, mert ő kevesebbet kritizál. szeretem nagyon, de mégiscsak ez a szőke srác az én első, nagy szerelmem. a második nagy pedig a mostani, akit szintén nagyon nagyon...tudjátok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!