Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog, vagy csak én vagyok maradi?
Figyelt kérdés
Normális dolog az, hogy egy ÁLTALÁNOS ISKOLÁS 8-os lány ilyen képeket tesz fel magáról?
2014. ápr. 12. 12:07
12/19 A kérdező kommentje:
Nem akartam belinkelni az facebookját... :/ Most már mindegy... :)))
2014. ápr. 12. 12:37
13/19 anonim válasza:
Jaj ne foglalkozz az ilyennel :) elmesélek neked egy történetet: amikor én voltam általános iskolás, akkor is voltak ilyen osztálytársaim, detto ugyan ez a szint. Tudod mi lett ezekből a lányokból? Az egyik 17 évesen a 2. abortuszára ment, a másik meg külföldön hivatásosként dolgozik. Nem normális, de hát az ő bajuk.
14/19 anonim válasza:
Féltékenység beszél a kérdezőből... miért foglalkozol azzal ki hogy néz ki...NYUGII foglalkozz inkább magaddal! mondjuk a melleiddel, mert ugy lógnak mint egy UFO-nak!
15/19 A kérdező kommentje:
Kár, hogy fiú vagyok. :D De oké, látatlanban te már nagyon tudsz ítélkezni. :D Igazából nem is zavarna, csak ne lenne tele a facebook ezzel a rib**al. Most itt van, most ott van, most ezt csinálja, most ezt szereti, esze semmi, de arca akkora, mint egy panelház, közben meg azt hiszi magáról, hogy ő a legnagyobb sztár a világon. Én megértem, hogy szegény hülye, de miért kell ezt közhírré tenni? Közben meg már 14 évesen a fél ország átment rajta...
2014. ápr. 12. 13:15
16/19 anonim válasza:
ez a csaj 14 éves? az a komoly... normális, nem normális, teljesen mindegy, mert kur*va jó csaj!
17/19 anonim válasza:
szerintem sem normális, én 24 leszek de nincs fent egy hasonló képem sem...és akkor meg csodálkoznak ha elmennek bulizni és rászáll egy csapat pasi és megakarják erőszakolni...pont most olvastam egy cikkel hogy elítéltek azt hiszem 18-20 éves fiúkat akik többen rászálltak egy 16 v. 17 éves lányra és megakarták erőszakolni...az ilyen képekkel csak a lovat adják az ilyen pasik alá...
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van. :/
2014. ápr. 12. 15:02
19/19 anonim válasza:
Nem normális semmilyen korban, de az én véleményem valószínűleg nem számít, mert én alapból nem szoktam képeket kipakolni magamról a netre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!