Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nagyon megterhelő "jó nőnek" lenni?
Úgy értem minden nap törekedni a tökéletes frizurára, öltözetre, sminkre, ápoltságra stb csak azért, hogy kívánatosak legyetek számunkra, férfiak számára? Egyáltalán mennyi időt, energiát emészt fel ez nálatok mondjuk napi szinten? Nem irígykedtek kicsit ránk férfiakra, hogy velünk szemben ilyen szempontból sokkal kevesebb elvárás támasztódik? Csak a kíváncsiság hajt. :)
29F
Sziasztok!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de én is beszállnék ebbe az on-line eszmecserébe.
Én baromira nem értem, sem a nőket, sem a férfiakat, hogy miért kellett a megjelenést ennyire fetisizálni. Főleg a női megjelenésre értem. Miért kell egy nőnek folyton rövid ruha, szűk ruha, magassarkú, smink, beállított haj?
Lehet velem van a baj, de engem egy ilyen nő nem tudna vonzani. Nagyon furcsa amit mondok, de nekem ezek a dolgok a megjelenésben, fordítottan hatnak és ezektől én emberileg is kevesebbnek látok egy nőt.
Kifejteném. Az, hogy egy nő ennyi időt és pénzt áldoz arra, hogy magát szép külsőbe varázsolja, ráadásul kívánatos akarjon lenni a férfiaknak, visszataszító. Az meg még inkább zavar, hogy az összes férfit felhergeli, hogy megkívánják és rá figyeljenek. Az elsődleges cél a vágykeltés. Nekem egy ilyen ember, aki végeredményben el akarja csavarni az emberek fejét vagy csak elterelni a figyelmét, nem szimpatikus. Én ezt már erőszakosságnak tartom vagy illetlenségnek.
Az állandó megfelelni vágyást látom benne, de csak a szexualitás szempontjából. Sajnos azt látom, hogy a legtöbb nő számára a külsőségekben való megfelelés az elsődleges. A szexuális vágykeltés az ami fontos. És minden más, a teljesítmény, a tudás, a műveltség, emberség, ezek mind ezután vannak. És a férfiak számára is a vonzó külső az ami elsődlegesen számít.
Tudom, hogy férfiként egyedülálló vagyok a véleményemmel és nyilván le fogtok pontozni. De gondoltam leírom a véleményemet. Kíváncsi vagyok, mit mondtok rá.
Nem megterhelő, mert jó alapanyagból dolgozom. :)Bár a "jó" nő szubjektív dolog, és a tökéletesség unalmas.:)
#15 valaszoló:
Tény, hogy a mai világ a külsőségekről szól. De miért baj az, ha a nő pénzt, időt, energiát áldoz arra, hogy jól nézzen ki? Gondolom te is örülsz annak, ha a párod jól néz ki? Ez valakinek többe időbe és pénzbe kerül, valakinek nem.
Én is szeretek jól kinézni, de nem célom a vágykeltés minden férfiban. Mondjuk én nem is tartozok a mindig "magassarkú, szűk ruha, tökéletes smink" típusba. :) De szeretem jól érezni magam a bőrömben és jól esik, ha megdicsérik a külsőmet.
Az biztos, hogy ha valaki jó megjelenésű,akkor az élet legtöbb területén előnyben részesül. De szerintem ez csak az első benyomásnál segít, hogy utána már a belső tulajdonságokkal és tudással boldoguljon az ember(lánya).
Szerintem te inkább azokra a nőkre gondolsz, akik tipikus "státusz" barátnők, feleségek. Akiknek csak a külső számít, azzal érnek el mindent, és szeretnek a középpontban lenni. Ők meg bevonzzák azokat a pasikat, akiknek szintén csak a külső számít. De így legalább meghagyják a normális férfiakat a normális nőknek.:)
Nőként nagyjából a 15ös válaszolóval értek egyet. De volt,hogy nem mindig gondoltam ezt így. Azaz igazság,hogy a megfelelés miatt muszáj így kinézni. Én ezt szakmán belül éreztem ezt komolyaban,hogy mennyire a külsőségtől függ egy csomó dolog.
Korábban akàr napi több óràt szántam ezekkel a dolgokkal,akàr a napom felét. Jelenleg természetes próbàlok lenni,mert ràjöttem,hogy alapból tök szép vagyok és csak kondiznom kéne,futnom,sportosabbnak lenni és jó cuccokat venni. Randikra kisminkelem magam,a hajammal semmi extrát nem csinàlok (kivasalom/beszàrítom),koetikushoz jàrok+szoliba. Nekem ez a "elhanyagolt" természetesebb verzióm. Régen műkörmöm volt+smink,magassarkú. Nem pakolom ki a testemet,sose vettem fel push up melltartót vagy nem csinàltam ilyeneket. Ettől függetlenül hordok nőies elegáns ruhákat.
A válasz röviden:
-Napi 1-2 óra torna
-diéta(kb. minden kajàt lemérek)
-hetente pár óra otthoni alap àpoltsàgra (szőrtelenítés,pakolások,stb)
-reggelente 10percet vagyok a fürdőbe,nem visz túlzàsba
havonta,vagy még ritkàbban:kozmetikus,fodràsz
Hetente:vásàrlàs(külső negjelenés része,bàr én nem szeretek vásàrolni)
Ez az alap igényesség részemről,amit leírtam. Valószínüleg nagyon sok lány ennél jóval többet csinàl. Ahhoz viszont sok idő és pénz kell.
#15 ok.
Igen a megfelelni vágyás a nőknél elhalványítja a személyiséget, jellemét, jó tulajdonságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!