Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Melyik pasi jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik pasi jön be nektek az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Akinek egyik sem tetszik, az írja le annak a nevét, amelyik tetszik neki és közismert.

Tom Daley: [link]

Mike Stalker: [link]

Zac Efron: [link]

Ian Somerhalder: [link]

Mario Casas: [link]

Michael Trevino: [link]

Taylor Lautner: [link]

Joe Jonas: [link]

Nick Jonas: [link]

Josh Hutcherson: [link]

Ryan Gosling: [link]

Liam Hemsworth: [link]

One Direction: [link]

(Liam, Zayn, Harry, Louis, Niall)

2014. ápr. 11. 17:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
RyanG Gosling
2014. ápr. 11. 17:31
 12/22 anonim ***** válasza:

Ő is nagyon sármos:

[link]

2014. ápr. 11. 17:33
 13/22 anonim ***** válasza:

Tom Daley,Zac Efron,Taylor Lautner

Michael Trevino is elmegy de túl alcsony

De mindegyik sim állal

2014. ápr. 11. 17:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Tom Daley, Ryan Gosling jöhet, Mario Casas is amikor nincs köcsögfrizurája és a fülbevalókat is kitépném belőle. Ian Somerhalder se rossz, de az a világos szeme baromi ijesztő.
2014. ápr. 11. 17:46
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Zac Efron meg 173cm, Trevino 175..
2014. ápr. 11. 17:52
 16/22 anonim ***** válasza:
A második nem tudom ki de szuperjól néz ki, Ryan Gosling.. kegyetlen jó, Liam nagyon szexi, de a bátyja nálam a legcsúcsabb :)
2014. ápr. 11. 17:53
 17/22 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom a második egy fitness modell.
2014. ápr. 11. 18:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Utolsó elötti vagyok

Biztos így van, nem néztem utána pntosan. Mindkettőt tévében láttam és ezek szerint Zac Eron mindig megpróbálják magasabbnak feltüntetni. A másikat meg a vámpírnaplókban láttam(addig a rövid! ideig amíg néztem) és abban mindig naygon alacsony

2014. ápr. 11. 18:16
 19/22 A kérdező kommentje:
Én is láttam a Vámpírnaplókban, és tényleg elég kicsi, bár izmos, szerintem pont ezért tűnik kicsinek, vagy ilyen a testalkata, míg Zac nem tűnik képeken olyan kicsinek.
2014. ápr. 11. 18:22
 20/22 anonim ***** válasza:

mike stalker: a teste nem érdekel, az arca viszont nem rossz, de nem is a legjobb.

mario casas: egész egyszerűen kva aranyos, de mégis férfias

nick jonas: még kisfiú, de mindig is tetszettek a vonásai

one direction, zayn: egyetlen zenéjüket sem hallottam még, egyáltalán nem is kívánom, neki is érnie kell, de jó lesz.

2014. ápr. 11. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!