Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiúként le is mondhatok arról, hogy lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 20:05
1/11 anonim válasza:
Ha magas is vagy....véged van :))))
2/11 anonim válasza:
Lényeg,h magas ne legyél mert akkor már csak vérfertőzés útján találsz magadnak partnert.
3/11 A kérdező kommentje:
magas vagyok,miért baj ez?
2014. ápr. 10. 20:10
4/11 anonim válasza:
mert a csajoknak a kigyúrt srácok jönnek be
5/11 anonim válasza:
Jaj hogy mindig ugyanazok a kérdések minden nap...Olvasnál vissza egy kicsit inkább, ugyanez a "probléma leírás" mindegyiknél és még válasz is van!
6/11 anonim válasza:
Legtöbbünknek fej (arc, esetleg frizura) számít, meg ami benne van. Ezt kéne végre felfogni. Már elnézést a stílusért, de bosszantó, hogy sokatok a teste miatt nyavalyog, holott az sokad rangú szempont, legalábbis ami engem illet. Egyébként a vékony srácok (hangsúlyozom a vékonyak, nem a "karja-combja egy" kaliberű csontvázak) nekem még jobban be is jönnek (pláne, ha kb. 175-180 cm magasak), mint az izomagyú testépítők, akiktől a hideg kiráz és nem jó értelemben.
8/11 anonim válasza:
A csajoknál a legmegnyerőbb a szöveg
13 évesen 187 cm vagyok és 87kg de a lányoknál megynekem a buli
9/11 anonim válasza:
20:21
Te meg 1 vagy az 5 millióból, akinek pont a leírásod ellentétei jönnek be.
10/11 anonim válasza:
Igazad van, én nem is erről a bolygóról származom amúgy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!