Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy nem tartom szépnek a pasik micsodáját?
nem tudom, hogy mi a normális. ha képen meglátok egy péniszt magában, nem izgulok fel rá, talán mondom is, hogy fúj...stb, mert így magában, arc nélkül nem tetszik.
van barátom, és nagyon szeretem a "kukiját":P, nem tudom, hogy szépnek tartom-e, de tetszik, szívesen fogom meg, vagy csinálok vele bármit, mert izgat nagyon. ha így nézzük nekem szép, de még mindig nem ez a jó szó rá szerintem, mert a barátom tetszik, és lehetne akármilyen a kukija...
de azt is meg lehet érteni, hogy téged nem izgat a látványa, hidegen hagy... de ha hozzád ér és érzed az gondolom igen, vagy tévedek?
Most komolyan az én válaszom csak 41 %-ban HASZNOS? Mondom: HASZNOS? Nem az, hogy szeretni lehet vagy osztani vagy utálni vagy egyet nem érteni vele, hanem a hasznossága a kérdés. Ha ez nem hasznos, akkor mi?
10-es voltam
Biztos, hogy ez a rossz nevelés hatása.
De nem kell nagyon szépnek tartanod: elég, ha hasznos és jól működik. Az fontosabb, mint hogy szépnek is lásd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!