Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy nem tartom szépnek a pasik micsodáját?

Figyelt kérdés
Nem érzem vonzónak vagy szépnek egyiket sem. A legtöbb még büdös is, nem csak csúnya, még azután is, hogy megmosta. Egy jó fenék, egy izmos férfihát vagy váll meg tud gyönyöködtetni de amire ott elöl annyira büszke némelyik, engem nem tud érdekelni. És nem értem, hogy a pasik miért gondolják, hogy az övéké szép szerszám. Amúgy normális, jó párkapcsolatban élek, igaz, már a sokadikban és a pasik elégedettek velem, szóval nem ez a gond, hanem a fejemben van valami.
2014. ápr. 10. 10:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a szép, amit annak tartasz. Tarthatnád fordítva is, mert csak a te fejedben van a különbségtétel. Valószínűleg ez pszichés probléma, de nem vészes.
2014. ápr. 10. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy mi a normális. ha képen meglátok egy péniszt magában, nem izgulok fel rá, talán mondom is, hogy fúj...stb, mert így magában, arc nélkül nem tetszik.

van barátom, és nagyon szeretem a "kukiját":P, nem tudom, hogy szépnek tartom-e, de tetszik, szívesen fogom meg, vagy csinálok vele bármit, mert izgat nagyon. ha így nézzük nekem szép, de még mindig nem ez a jó szó rá szerintem, mert a barátom tetszik, és lehetne akármilyen a kukija...

de azt is meg lehet érteni, hogy téged nem izgat a látványa, hidegen hagy... de ha hozzád ér és érzed az gondolom igen, vagy tévedek?

2014. ápr. 10. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Most komolyan az én válaszom csak 41 %-ban HASZNOS? Mondom: HASZNOS? Nem az, hogy szeretni lehet vagy osztani vagy utálni vagy egyet nem érteni vele, hanem a hasznossága a kérdés. Ha ez nem hasznos, akkor mi?

10-es voltam

2014. ápr. 10. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy ez a rossz nevelés hatása.

De nem kell nagyon szépnek tartanod: elég, ha hasznos és jól működik. Az fontosabb, mint hogy szépnek is lásd.

2014. ápr. 10. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!