Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy nem tartom szépnek a pasik micsodáját?
Konkrétan szépnek én sem tartom egyiket sem, mármint esztétikailag, de a pasimon azért tetszik.
Egyébként engem eléggé prűden neveltek, nálunk nemigen volt téma a szexualitás, nem lehet, hogy nálad is ilyesmiről van szó? Hogy neveltetésileg beléd ivódott valami negatív ezzel kapcsolatban?
Én nem is foglalkoztam azzal sosem, hogy szépnek tartom-e.Ebbe évekig bele sem gondoltam. Aztán amikor volt olyan,ami nem igazán tetszett,akkor kezdtem el ezen gondolkozni és rájöttem, hogy létezik olyan,ami tetszik.De azt a szót, hogy szép,nem mondanám egyikre sem szerintem.
Viszont,ha nem érzed jó illatúnak,ízűnek stb-az nem a te hibád,hanem a tulajdonosé, illetve azt is jelenti, hogy kémiailag nem illetek össze!
Az a megfejtés, amiről szó volt: gyerekkori (szerintem helytelen) rögzülés eredménye ez a viszonyulásod a nemi szervekhez, férfiéhoz, nőéhez. Én nagyon örülök, hogy nem ilyen szellemben nőttem fel, és a gyerekemet sem ilyenben nevelem majd. Kiskorodban a nemi szerv, a kuki, a punci biztos mindig fúj volt, meg csúnya dolog volt játszani vele, meg "ne mutogasd, kislányom" (ugye kislányok, kisfiúk gyakran fel se fogják, hogy meztelenek, mert nekik az természetes) stb. Ez az egészségtelen prüdéria, meg hogy azt. nevelik a gyerekbe, hogy a pénisz, punci csúnya, meg fújfúj, ide vezet felnőtt korban.
Egyébként igenis van szép punci meg szép farok ( ahogy van csúnya is), az enyémre pl. mindenki önkéntelenül azt mondja, hogy szép f()sz. Persze mindenkinek más tetszhet. De azt mondani, hogy egy erdő szép, nem a farok, hülyeség. Mint ahogy nem lehet összehasonlítani azt sem, hogy most akkor a cseresznyefavirág szép vagy egy szimfónia vagy egy Mercedes. Mindegyik a maga kategóriájában szép.
Ugyanez a nemi illat. Most vagy elfogadod, hogy annak olyan szagúnak/illatúnak kell lennie (akkor is, ha mossák), és akkor az fog felizgatni, vagy életed végéig elutasító maradsz. Egy pörkölttől sem várod, hogy tulipánillata legyen, akkor nem is akarnád megenni, nem kívánnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!