Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én imádom*----* olyan cuki és édes <3
15/l
Én ugyan nem vagyok anime-mániás, de a Dragon Ball-nak fanatikusa vagyok, ezért rengeteg fan-fictiont és képregényt olvasgattam 1-2 éve.
A Vegeta x Goku párosítás az egyetlen, ami számomra szórakoztató, mivel annyira ellentétes személyiségek. Más yaoi felállásokról sem DB, sem akármilyen más fandomban nem olvastam szívesen. Sok esetben egyenesen undorít.
Szóval fura vagyok. :)
23/N
Köszi a válaszokat :)
#6 os am azt nem tudom hogy ezt mért szeretik egyesek?
Én szeretem :) Ha a legkönnyebb indokot akarom említeni, akkor azért amiért a fiúk a yurit (lány x lány páros); egy férfitest szép, de kettő még szebb ;) Én viszont inkább azért szeretem, mert a hetero párosításokban már nem találok fantáziát. Mindegyik ugyanaz, sokkal... könnyebben kialakul. A yaoi viszont sokszor érzelmesebb cselekményű és lassabb. Hogyha nem csak ilyen 'derükt égből villámcsapásként' jön egy kapcsolat, akkor nem csak a felek szeretnek egymásba, hanem szép lassan te is "beléjük szeretsz". (Ezért szeretem a yurit is)
13/l :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!