Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70 kiló 184 centihez jó e már? 24F
Figyelt kérdés
Vagy még mindig túl vékony vagyok.2014. ápr. 7. 20:09
12/19 anonim válasza:
A bmi index szar.
Ha pl kijön harmincra, de az ember testzsírszázaléka nagyon alacsony akkor a kidolgozott izmokra mondja hogy túlsúly. Azért egy dagadt meg egy kidolgozott izmos ember között nagy a különbség. Egyébként én 185/70 vagyok, de csak 65 voltam amikor összejöttem barátnőmmel másfél éve. Még azóta is együtt vagyunk. Nem minden a súly.
13/19 anonim válasza:
Ja... a testtömeg index az ku.va sz.r... nem mindegy hogy konditerembe jársz vagy otthol csücsülsz a popódon... én kondizok úgy vagyok 190cm/110kg. Ha hájtól lennék 110kg akkor 5m-t nem bírnék lefutani, de a 2-3 km simán megvan!
15/19 A kérdező kommentje:
Gondolom átlagemberekre találták ki a BMI-t.
2014. ápr. 7. 21:02
16/19 anonim válasza:
Ilyen téren nem igazán van átlagember.
Hatalmas eltérések vannak testzsírszázalékban.
Akár még egy vékony embernek is lehet magas ha olyan az étrendje, és nem mozog rendesen.
17/19 anonim válasza:
Sztem vékonyka vagy,de fontos, hogy milyen az alkatod is!Ha nincs vállad,és ez mellé vagy vékony,akkor aránytalan...Ha pl széles a vállad,arányos vagy,akkor csak szimplán vékony vagy.
18/19 anonim válasza:
Olyan 80kg körül lenne az ideális minimális testzsír mellett.
Én 185cm vagyok és 90kg....voltam 105kg is, sokkal nehezebben mozogtam, de 80kg meg rezegnének a csontjaim!!4 :)
19/19 anonim válasza:
185 cm vagyok 81 kg al és van rajtam nem kevés zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!