Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérne rá a párotok, kimennétek az utcára melltartó nélkül?
Figyelt kérdés
Valamilyen feszülős felsőben, úgy, hogy átlátszik a bimbótok is?2014. ápr. 7. 17:36
1/13 anonim válasza:
Akinek nincs mit a mellTartóba rakni, annak alapjában véve miért kéne hordania?
3/13 anonim válasza:
Ha ilyenre kerne,akk mar nem lenne a parom ;)
4/13 anonim válasza:
én azt kérném tőle hogy csak macska fület vegyen fel és én meg pórázon sétáltatom 21/L
5/13 anonim válasza:
Olyan már volt, hogy nem vettem fel melltartót, de persze nem átlátszós felső volt rajtam. Szóval melltartó nélkül okés, de átlátszós felsőben nem okés.
6/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a barátom szeretné, hogy közszemlére tegyem a mellem.
De amúgy sem tenném meg :D
7/13 anonim válasza:
különben is szoktam ilyet csinálni, bár nem feszülős felsőben, hogy a bimbi is látszódjon. max ha fázok kicsit kihegyesedik, de azt a ruha megfelelő szabásával és mintázatával ki lehet kerülni. ha arra kérne, hogy átlátszó, tapadós felsőben melltartó nélkül menjek ki az utcára, akkor viszont nem tenném meg, és eléggé csalódnék benne.
8/13 anonim válasza:
én nyáron szinte mindig úgy vagyok
9/13 anonim válasza:
Ebben mi az a nagy durranás? Nyugodtan.
10/13 anonim válasza:
Többnyire így járok. Bár nem áttetsző cuccban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!