Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek a kigyúrt fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek a kigyúrt fiúk jönnek be vagy a vékonyabbak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy melyik típussal járnátok, mert úgy veszem észre hogy legtöbben mostanság a sportosabb, kicsit vékonyabb és a kis izomtömeggel rendelkező fiúkat kedvelik, mint a kigyúrtabbakat.

De az érdekel hogy melyikkel járnátok, nem az hogy melyikkel feküdnétek le, mert nyilván akkor valószínű hogy mindenki a kigyúrtat választana.

Kort írjatok! Köszi!

2014. ápr. 7. 16:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy nem néznek meg stb, de (nagyon) kevesen pedig 188/105 kg tehát "kigyúrt" vagyok. Akkor tényleg rossz helyen lakom. :)(Mondjuk szerintem közre játszik az is hogy a lányok azt feltételezik hogy aki kigyúrt az biztos hülye vagy nem hűséges és csak szexet akar) Lehet rosszul gondolom.
2014. ápr. 7. 17:06
 12/16 anonim ***** válasza:
A nagyon izmos mellű férfiak kisebbségi komplexus előidézői lehetnek a saját mellüket kicsinek tartó nőknél. A nők talán fontosnak tartják, hogy inkább nekik legyen mellük, mint a férfinak, akivel hálnak.
2014. ápr. 7. 17:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem egyébként tetszik a kigyúrt, csak egy jóképű, helyes srácot sem láttam még ilyenbe, talán azért mert a sok edzés / diéta hatására az arc máshogy fog kinézni.
2014. ápr. 7. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem inkább sportos vagy kigyúrt de nem az a nagyon szétgyúrt. De volt már rá példa, hogy vékony srác tetszett, szóval nem ez a legfontosabb. :) 20
2014. ápr. 7. 21:38
 15/16 A kérdező kommentje:

Értem köszi!

Innen melyik?

[link]

VAGY

[link]

?

2014. ápr. 8. 11:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Ne más miatt legyél sovány, ha kondizni akarsz például.

Nem akarok megbántani senkit, de sok lány azt se tudja, mi tetszik... Ha soványabb akkor legyen kigyúrt vagy fordítva.

Nem kell ügyet vetni ilyen dolgokra.

2015. márc. 10. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!