Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fiuval járnátok inkább nem bulizos, de nem visszahuzodo, nem cigizik, és nem csajozik állandoan vagy pont az ellentétel?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 18:26
1/11 anonim válasza:
Olyannal aki szeret szórakozni, csak én érdeklem, elmehetünk sok helyre, nem kocka, udvarias, nem cigizik, nem drogozik, nem iszik túl sokat, és nem papucs.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem csak ez a két véglet van, van a kettő között is egy embertípus. Nekem az jön be ha egy fiú rendes, udvarias, de nem tapasztalatlan annyira a nők terén, mondjuk tudja mikor csókoljon meg stb. Viszont ha cigizik, drogozik, meg ilyenek, akkor tuti felejtős. Szóval: Arany középút :)
3/11 anonim válasza:
ezzel a kérdéssel most mire akarsz kilyukadni?
semmi értelme a kérdésednek, de komolyan....
4/11 anonim válasza:
Nem értem ezt kedves válaszoló: "nem kocka"... baj ha valaki leül a gép elé pár órára / hobbija? (persze mértékkel) .. sose értem meg ezeket a "normális" divatmajmokat...
5/11 anonim válasza:
Nekem most pont ez a két srác van előtérben.:D Ha választani kéne természetesen az elsőt választanám, de ha vele nem jön össze, akkor örülök a másiknak is.:)
6/11 anonim válasza:
hát, ha velem jár, akkor alap, hogy ne csajozzon, szeressen bulizni, mert én is szeretek, nem kell a társaság középpontjának lennie, de azért merjen megszólalni, a cigizés nekem semleges, ahogy gondolja:) szóval nekem ebből egy mix:D
7/11 anonim válasza:
Az első változat a kettő közül. Persze ezen kívül még van más is.
8/11 anonim válasza:
Az én barátom: Ugyanolyan retardált, mint én. :D Ugyanúgy fogja és böffög egyet az utcán XD. Ugyanolyan grimaszaink vannak. Bulizós, de nem p*csabuliba jár, iszik, de én is szoktam szal' nem érdekel. :'D Másokkal elég köcsög, de egy kretén álladék és én igy szeretem! *.*
Nem mindig az ilyen csendes emberek a jók. :/ Legalábbis számomra. *.*
9/11 anonim válasza:
20:23 neked....
Én szégyelnék ilyen bunkó , kretén félékkel járni..
Mondjuk aki saját maga ilyen stílust képvisel..
10/11 anonim válasza:
Teljesen szubjektív. Ugyanis aki nem dohányzik annak ritkán kell egy dohányos társ. Aki viszont dohányzik az általában dohányossal jön össze. Ha mégse akkor valaki áldozatot fog hozni a szerelemért. Bulizás? ez is változó, én szeretek szórakozni, de nem minden héten, ennek ellenére, olyannal hozott össze a sors, aki dj. Ez van, megyek vele majdnem minden héten. Úgyhogy hiába képzeled el, hogy ez meg az lenne jó, az élet sose hozza úgy ahogy te szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!