Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért csak a más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért csak a más dolgaihoz értenek jobban?

Figyelt kérdés

Készüljetek fel,hosszú lesz...

15 éves lány és csók-,gyanta- és hagyományos értelemben vett szűz vagyok. Elég furcsa stílusom van,távolságtartó és udvarias vagyok (igyekszem az lenni) és nem beszélek csak akkor ha tényleg mondani akarok valamit. Ezért mindenhol beskatulyáznak a lányok( és fiúk) hogy én egy életképtelen kis csíra vagyok,akit ők nagylelkűen felkarolnak,és be jó is ez.

Közben pedig arról van szó,hogy az én elveimmel ütközik az hogy csak azért szedjek fel valakit hogy ne maradjak le a többiektől. De a "sokpasis" csajok ezt nem képesek felfogni és ha meglátják hogy ránézek egy srácra - urambocsá váltok vele két mondatot - elkezdenek keverni,meg nyaggatják szerencsétlen srácot hogy járjon,de komolyan járjon velem. Ettől persze az én hírnevem csorbul és nekem lesz szar,nekem a keverőgépeknek.

Persze ezek után ha kiborulok és határozottan elküldöm őket a vérbe,akkor én vagyok a bunkó.

Hogy is van ez?

2009. dec. 19. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
a kérdés szempontjából miért fontos, hogy gyanta-szűz vagy? :D
2009. dec. 19. 17:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem fontos,de ez a "bemutatkozószövegem":D

Illetve a hogy hívnak? és hol laksz?-ra hogy "gyere ide" és mucsaröcsögei vagyok:D

2009. dec. 19. 18:00
 3/3 A kérdező kommentje:
de ezeket csak neten használom a nethuszárok lerázására:P
2009. dec. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!