Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet nála esélyem?
Figyelt kérdés
Én 15 vagyok,idén kezdtem a középsulit,ő 19,már végzős.Nagyon tetszik nekem,már szerelmes is vagyok belé.Volt egy párszor hogy szemeztünk,de semmi több.Gyakran érzem úgy,hogy semmi esélyem nála,meg hogy ő megkaphatja bármelyik szebb lányt,akkor miért pont én kellenék neki?
Meg aztán van köztünk 4 év,ami nem tűnik olyan soknak,de ebben a korban talán az,nem?Szerintetek?
15/l
2009. dec. 19. 16:54
1/3 anonim 

válasza:

Mennyire ismeritek egymást? Csak látásból nem fog beléd szeretni, abban biztos lehetsz. Valahogy keltsd fel az érdeklődését, hogy meg akarjon ismerkedni veled, és akkor mindent bele! :)
2/3 anonim 

válasza:

az a 4 év szerintem nem vészes, én is 15 voltam, amikor összejöttem az akkor 20 éves barátommal, akivel már több, mint 2 éve együtt vagyunk. igaza van az előttem szólónak. csak így látásból nem fog beléd szeretni. ez csak akkor fordulhatna elő, ha valami extra gyönyörű lányt látna benned. valóban fel kell keltened az érdeklődését. valahogy próbálj megismerkedni vele, és akkor lesz esély dolgokra. csak a személyiségeddel kell "meghódítanod":)
3/3 anonim 

válasza:

4 év nagyon sok, főleg 19 és 15 között.. Sok múlik a srácon, hogy mennyire kényes az ilyen témára. Meg kéne vele ismerkednek, mert csak tőle tudhatod meg a választ. Az viszont biztos, ha aláveted magad, mások lesznek az igényei, és a tempó, mintha egy 15-16 éves fiúval jönnél össze. Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!