Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ember, ha szerelmes, de nem kaphatja meg a lányt?
Azon kívül, hogy biszex vagy, nálam is van ilyen.
De ha objektíven próbálom figyelni magam, akkor rájövök, hogy (lehet ez van nálad is) azért tetszik, mert egy egész világot, elképzelést építettél a köré, amit tapasztaltál felőle.
Pl látod, zárkózott, csöndes a lány. "Jaj, én is az vagyok, stb" Már álmodozol is arról, hogy mit hogyan beszélnétek, stb. Mivel találtál egy közös pontot, ezért a "személyisége kialakításakor" magadból indulsz ki, és így kialakul egy kép róla, ami nem valós.
Emiatt tetszhet neked. De ez hamis dolog. Ha van egy valaki, akinek fontos vagy, akkor hagyd ezt a légvárat, és állj a realitás mezejére.
ad fel képzelj röla minden rosszat menni fog..
nekem is megy..nem jött válasz.meguntam a játékát van elég bajom nélküle. csak vki levéltitkot sértett az én esetembe igy majd kapom onnan is a pofonokat de azt már kibirom..
Ez már régi kérdés, de válaszolok azoknak, akik megtalálják, mert éppen ilyen problémájuk van.
Mi lenne, ha odamennél hozzá, és elmondanád, hogy nagyon tetszik, és szeretnél megismerkedni vele, esetleg randizni? Maximum azt mondja, hogy ő nem ilyen, vagy hogy szerelmes a pasijába. És akkor legalább tudnád, hogyan tovább. Vagy...,
az is lehet, hogy bejössz neki, és összejöttök! Ha annyira tetszik, miért hagynád el, mielőtt még megpróbáltál volna összejönni vele? Aki mer, az nyer, ha mást nem, tisztánlátást, tapasztalatot. Nem kell tőle félni, mert úgy aztán sosem lesz a tiéd. Sosem azt bánjuk igazán, amit megtettünk, hanem amit nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!