Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet szerelmes az ember egy olyan férfibe akit csak az álmában látott?

Figyelt kérdés

elég romantikus álom volt és nagyon sokszor álmodok ezzel a bizonyos valakivel.nemtudom hogy létezik e egyáltalán csak az álmomban láttam.

szerintetek?

Normális válaszokat szeretnék,előre is köszi

18/L

2013. dec. 7. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Almodban csak altalad mar latott embereket latsz. Es ezt nem az Inception cimu filmbol tudom...
2013. dec. 7. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínű létezik mert álmodni csak olyan személyről tudsz akit már láttál de talán csak elmentél mellett az úton még régebben, te észre sem vetted de a tudatalattid megjegyezte valamiért.

Szerelmes viszont nem lehetsz belé csak a róla kialakított álomképbe ami a kérdésedre vonatkozóan meglehetősen pontos hasonlat.

2013. dec. 7. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem. Ez nem valóság csak egy álom, ami nekem azt jelzi, hogy elég ingerszegény lehet az életed.
2013. dec. 7. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!