Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké érezni fogom? Helyébe léphet valaki?
Ezért estél abba a hibába hogy túl hamar nyíltál meg felé. ha ő nem oszt bizalmat akkor te miért tetted ezt felé?
Így jártál most szenvedj a szerelemtől :)
"ő az egyik pillanatról a másikra kilépet az ismerkedésből"
Ismerkedés szintjén hogy lehet ennyire halálosan fontos valaki?
Ha már volt első csók is, összebújás, meg minden, és utána csak úgy lelép, akkor lenne is űr, de így? Nem született meg semmi sem, nem vesztettél.
Velem volt ilyen.. Minden szép, minden jó, majdnem összejöttünk, de mindketten elrontottunk valami apróságot, és ott lépett ki a barátságból. Eddig nem foglalkozott velem, de mostanában meg ír, hív ide-oda, és mindenhez szívecskét csatol, és én is ugyanezt érzem amit te: tudom hogy nem érdemli meg hogy törődjek vele (nem is megyek vele sehova) de nagyon hiányzik.
Nekem az, hogy megismertem, több mint 2 éve volt.
És eddig még nem tudott senki a helyébe lépni, de csak is azért, mert még foglalkozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!