Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Próbálkozzak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Próbálkozzak? Vagy most mit is akar?

Figyelt kérdés

Van egy majdnem 14 éves osztálytársam fiú. Én lány vagyok és régóta tetszik már nekem:) Pénteken történt egy esett hogy krétával rajzoltam rá s bejött utána a női mosdóba és mondta hogy mossam le. Jó megtettem :3 Erre bejön egy másik osztálytársam szintén fiú -.- és elkezdi mit csináltok ti itt ketten? :D Mi erre mondtuk semmit csak mostam le róla amit rárajzoltam. És nagy képűen mondták ha már bent vannak elmennek wc-re. Én erre kimentem. Majd nap végén odajött hozzám viccesen megkérdezi Szia cica! Van gazdád? :D xdd Én erre mondtam ,hogy nincs :) Aztán kinos csend és elment a táskájáért és kiment.

....

Ma ráírtam facebookon beszélgettünk és egyszer csak lement de előtte mondta hogy vírusirtás csinált a gépen. És mondom csak azért megy le folyton ú... És egyszer csak lement se szó se beszéd és nem írt vissza fent se volt...

Most akkor mi van? Itt elsősorban fiúk véleményét kérdezném de ha volt ilyen vagy ehhez hasonló élménye bárkinek írja meg mi lett vagy mit tanácsolna! ;)

2014. ápr. 5. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szarik rád. Nem kicsit , nagyon.
2014. ápr. 5. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:

1. amit az első mond 2. esetben pedig szégyenlős és félénk

3. de ez ritka nem tudja mit is akar

2014. ápr. 5. 18:42
 3/6 A kérdező kommentje:
..ajh de..ő...
2014. ápr. 5. 18:45
 4/6 A kérdező kommentje:
De ma meg mindig velem volt szünetekben vagyis velem dumált amikor meg megyünk ki a buszmegállóba meg mintha megváltozott volna valami.. pedig semmi..néha ilyen néha olyan...
2014. ápr. 7. 16:14
 5/6 anonim válasza:
Csak szivat, voltam már ilyen helyzetbe, (a fiú helyében, fiú vagyok) Csináltuk, haverommal 4 hónapig hülyítettünk egy lányt így, (szórakottunk vele, hogy szeretem, de mégse, meg hogy lelépegettünk facebookrol, szivattuk, hogy azt higgye van valami, szerintem most is ez a helyzet, sajnálom VAGY csak haverkodni akar szimplán
2014. ápr. 8. 17:11
 6/6 anonim válasza:
figyelj a fiuk ezt csak jateknak hiszik, ha meg nem is direkt de kihasznal
2022. nov. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!