Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Próbálkozzak? Vagy most mit is akar?
Van egy majdnem 14 éves osztálytársam fiú. Én lány vagyok és régóta tetszik már nekem:) Pénteken történt egy esett hogy krétával rajzoltam rá s bejött utána a női mosdóba és mondta hogy mossam le. Jó megtettem :3 Erre bejön egy másik osztálytársam szintén fiú -.- és elkezdi mit csináltok ti itt ketten? :D Mi erre mondtuk semmit csak mostam le róla amit rárajzoltam. És nagy képűen mondták ha már bent vannak elmennek wc-re. Én erre kimentem. Majd nap végén odajött hozzám viccesen megkérdezi Szia cica! Van gazdád? :D xdd Én erre mondtam ,hogy nincs :) Aztán kinos csend és elment a táskájáért és kiment.
....
Ma ráírtam facebookon beszélgettünk és egyszer csak lement de előtte mondta hogy vírusirtás csinált a gépen. És mondom csak azért megy le folyton ú... És egyszer csak lement se szó se beszéd és nem írt vissza fent se volt...
Most akkor mi van? Itt elsősorban fiúk véleményét kérdezném de ha volt ilyen vagy ehhez hasonló élménye bárkinek írja meg mi lett vagy mit tanácsolna! ;)
1. amit az első mond 2. esetben pedig szégyenlős és félénk
3. de ez ritka nem tudja mit is akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!