Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándék?! Kérlek nézzetek be

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék?! Kérlek nézzetek be

Figyelt kérdés

Közeleg a karácsony és a barátnőmnek szeretnék venni egy cirkónia köves nagyon szép nyakláncot.

Anyukám azt tanácsolta hogy kérdezzem meg a barátnőmet hogy szeretne-e nyakláncot!

Megkérdeztem és azt mondta hogy nem szereti a csecsebecséket..puff.. ez nem jön be :$

Nem tudom mit adhatnék neki mást ,sajnos semmi ötletem nincsen :$ :(

Szerintetek adjam neki ezt a láncot?Vagy ha nem akkor mit vehetnék neki? :$

Pulcsit gondoltam még ezen kívül,de nem tudom jó lenne -e neki :$

Mielőtt azt gondolnátok kisgyerkőc vagyok :D 18 fiú

a lány 16 éves és több mint 1,5 éve járunk :)

2009. dec. 19. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el vele az a legbiztosabb.Én ruhát nem ajánlok,mert nem jó a méret/nem tetszik neki...:S
2009. dec. 19. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok és 18 éves..

Ha azt mondta nem szeretné,akkor ne azt add szerintem.Amúgy valami személyesebb ajándékot csináltatni esetleg?:) én az ilyeneknek örülnék,vagy pedig általában a lányok szeretik a plüssöket,vmi aranyosnak lehet hogy örülne,vagy mondjuk ha van valami kedvenc csapata (foci,F1,kézi) esetleg olyan kis ereklyét,én mondjuk egy Újpestes pulcsinak örülnék a legjobban :) Sok sikert! És hidd el örülni fog,bármit adsz neki :)

2009. dec. 19. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen helyzetben vagyok, és kérdeztem a barátnőmtől mit szeretne, és hát felsorolta hogy mit nem, de azt mondta az se baj ha nem adok semmit, persze szerintem örülne neki és nekem is rossz lenne ha nem adnék semmit. Sajnos nálam eleve ki van lőve a plüss mert nem szereti pedig azt lenne a legegyszerűbb :) De hát van még pár nap, majd álmatlan éjszakáimon gondolkodok...sok sikert a kérdezőnek is :)
2009. dec. 19. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a barátnőd olyan mint én, nem szeretem annyira az ékszereket, csecsebecséket:) Szerintem is vehetsz neki vmi aranyos plüsst, meg meglephetet még vmi kis vacsorával, vagy vmi ajándékkal, lényeg, hogy lássa, h szereted. Én lgalábbis jobban örülnék ennek, mint vmilyen ajándéknak. 17/L
2009. dec. 19. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Legegyszerűbb, ha megkérdezed, mit szeretne, soroljon fel valamennyit. Abból válogatsz, és örülni is fog neki, és meglepetés is lesz, hisz nem egy dolgot mondott, te választottál, mit veszel a listáról. Mi párommal 2 éve ezt csináljuk, és működik.
2009. dec. 19. 13:45
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

szerintem vegyél neki színház jegyet és menjetek el együtt :) de komolyan...akinek mindene megvan,annak nagyon nehéz ajándékot venni és ezzel lenne egy közös élményetek

mondjuk valami romantikus előadásra pl Rómeó és Júlia musical és mellé egy csokit és egy szál rózsát... kész úriember leszel :D 18/L

2009. dec. 19. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
dvd, cd?
2009. dec. 19. 16:24
 8/9 anonim válasza:
én karácsonyra pl. a barátnőmnek egy széttörhető szív medált adok:D
2009. dec. 19. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Mit szeret csinálni a barátnőd? Azért ez egy fontos kérdés.. :) Mi a hobbija? Szeret olvasni? Zenét hallgatni? Szeret kreatívkodni?

Nyakláncot ne vegyél neki, ha nem szeretnél. Ráadásul bevalom őszintén én pulcsit kapni sem szeretek mástól, mert ritkán találják el az ízlésemet :)

Mi a barátommal előbb köszöntöttük meg egymás, mert albérltben vagyunk egyetemisták, de a karácsonyt otthon töltjük. Szóval én egy nagyobb szép és puha sálat kaptam tőle, a kedvenc színemben. Nagyon örültem neki, mert nem volt már normális sálam.

Szóval ez a barátnőd személyiségétől is függ.

2009. dec. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!