Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Attól hogy egy nő (lány)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól hogy egy nő (lány) szült (3évvel ezelőtt), lehet szűk a puncija?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés,de kíváncsi vagyok rá,hogy a szülés után nem lesznek alapból tágak a nők,és ha igen 3 év mennyit számít?
2009. dec. 19. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Óriás farokkal minden szűk. Kicsivel vagy annak hittel meg ilyen hülyeségeken jár az ember(ek) feje...
2009. dec. 19. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

elasztikus a hüvely, kitágul, aztán összehúzódik. kb olyan lesz utána, mint előtte volt, legalábbis átmérőre.

maximum néhány hét kell hozzá, nem évek. :)

2009. dec. 19. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Egészségügyis vagyok és ha valaki szül,sose lesz már olyan mint volt.Nem biztos,hogy nagyon tág lesz,de valakinél előfordul.Nem hiába van az hogy aki nagyon sokat szexel kitágul egy idő után és nem olyan szűk mint a szüzessége elvesztése után nem sokkal..De ha ez miatt nem jössz össze valakivel,az nagyobb gáz :)

18/L

2009. dec. 19. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy nem lesz olyan, mint szülés előtt!! De hál' Istennek a hüvelyfal izomból áll és lehet erősíteni. Intim torna! A neten is rákereshetsz, de nagyon egyszerű. Például TV nézés közben is erősítheted: húzd össze többször egymás után, mint amikor a pisilést tartod vissza. Előbb-utóbb megerősödik.
2009. dec. 19. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

13:06

Valamit rosszul tudsz,,ha valaki sokszor szeretkezik akkor miért tágulna ki?Ellenkezőleg az orgazmus miatti összehúzódástól izmosabb lesz a hüvely,,,a szez a legjobb intimtorna:)))

43/nő

2009. dec. 19. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk mindig azt magyarázzák a fejünkbe,hogy vmilyen szinten kitágulunk,de nekem annyira mindegy,furcsa szervezetünk van,nem hiszem hogy ez a legfontosabb ha a párom élvezi és persze én is :)
2009. dec. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!