Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért borotváljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért borotváljátok a puncitokat?

Figyelt kérdés
Szerintem elég lenne csak a bikinivonalat.
2009. dec. 19. 01:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudod nem mindenki úgy szereti ahogy te :)
2009. dec. 19. 01:12
 2/20 anonim ***** válasza:
20%
A szőrben ottmaradhat a pisaszag. Zavaró nyalás közben is+kevérbé érzékeny a pina.
2009. dec. 19. 01:33
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
Ketteske ezen behánytam :D
2009. dec. 19. 01:37
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
nem a pasik miatt teszem. hanem mert nekem nem tetszik "original" állapotban :S szeerintem csupaszon sokkal esztétikusabb...másodlagos okként, pedig sokkal kényelmesebb szexhez is. szerintem kívánatosabb, mint egy fekete-göndör szőrös dzsumbuj :S
2009. dec. 19. 01:44
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Az utolsó hölggyel mélységesen egyetértek :) F/28
2009. dec. 19. 01:45
 6/20 anonim ***** válasza:
28%

ma 01:33

Nem kell "nyalni", nem arra való.

2009. dec. 19. 06:30
 7/20 anonim ***** válasza:
74%
Dehogyisnem! Kell nyalni, de még mennyire!
2009. dec. 19. 09:17
 8/20 anonim ***** válasza:
81%

Akkor Te ne nyaljál...

Én nyalok, mert szeretem nyalni és pont leszärom, hogy mire való, ha ezzel örömet tudok okozni egy lánynak...

És nem vagyok dzsungelharcos, hogy folyton beleakadjak a csalitosba meg a bozótosba... Higiénikus és vizuálisan is jobb, ha borotválva van, bőven elég rá egy vékonyka csík...

Amit ollóval visszanyesnek...

Én is visszaszoktam vágni...És helyenként borotválom is...

Még, hogy nem arra való, hogy nyaljuk...Ja a szőrt én sem nyalogatom...De csiklandozza az orrom, és az meg kellemetlen!

2009. dec. 19. 09:23
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező! Ha neked elég a bikinivonalat borotválni, akkor Te vagy a barátnőd borotválja csak ott. Különben meg nem mindegy, hogy ki hol, mikor és hogyan borotválja?! Mindenki a saját és a párja ízléséhez alkalmazkodik...És miután van akinek tetszik a borotvált punci, és van akinek nem, ezért mindenki beszélje meg a párjával, hogy hogy izgibb a látványa a puncusnak!
2009. dec. 19. 09:29
 10/20 anonim ***** válasza:
48%

Sokkal higiénikusabb a csupasz..Meg persze szerintem a párom se örülne,hogy nyalás közben köpködi ki a szőrszálakat..És annak aki azt mondta hogy nem kell nyalni,nem arra való,annak üzenem: a szánk se arra való,hogy szopjunk,mégis megtesszük a párunkért ;) Oda-vissza alapon megy a dolog szerintem.

18/L

2009. dec. 19. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!