Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti hogy borotváljátok és mivel a puncitokat?
Én a szeméremdombomat és a bikinivnalamat epilálom. Így hetekig sima, nem bök már másnap.
A többi részen szappan+borotva.
Hogy lehet szőr a hüvelybemenetnél? Nem úgy érted, hogy a nagyajkakon és azok külső szélén van szőr?
Sir Butchernek gratulálok a higiénikus barátnőjéhez.
És magának Butcher Lordnak is, amiért férfi létére tapasztalatot szeretne gyűjteni e témában.
Úgy látszik nem csak a matekhoz hülye!
Szóval, szerinted eléggé régóta a nők mind koszosak voltak? :) Elárulom, nem csak a csupasz testet lehet megmosni :P Bár gyanítom, ebben a műanyag világban ezt te már el sem tudod képzelni.
Azt meg végképp nem, hogyan lehet szép egy női test a maga természetes szépségében. Valahol sajnállak, de igazából mulattatsz. Ott meg pláne, hogy követsz mint a fene, de a nevedet nem mered felvállalni :)
Kedves Butcher!
Szerinted vizelés után vécépapírral milyen felületet lehet tisztábbra és szárazabbra törölni? Egy simát, vagy egy szőrőset?
Itt nem az esztétikáról van szó, hanem a tisztaságról.
Téged meg nem követlek, csak olvastam egy bejegyzésedet, ami baromság volt. Elég nagy baromság ahhoz, hogy az eszemben maradjon a neved.
Nem vállalom fel a nevem? Téged talán Butcherként anyakönyveztek?
Hát akkor tessék: Mikkamakka vagyok.
Engem bárhol megtalálsz, ugyanis mindenhol Sir Butcher vagyok, és ez eléggé egyedi név.
Amúgy szólok: remekül tisztán lehet ám tartani a szőröset is. Remélem te is minden pisilés után megmosod, mert a fityma bizony pisis tud lenni. :)
Nos, nőként nem szoktam megmosni a fitymámat, de mindig van a vécénkben, ill. a táskámban nedves babapopsitörlő.
Mellesleg elgondolkodtató, hogy egyes vallásoknál miért előírás a nemiszerv szőrtelenítése, és a férfiak esetében a körülmetélés.
Egyértelmű, hogy higiénikusabb.
Nem kétlem, hogy te megmosakszol vécéhasználat után, és hogy egyébként is alaposan megmosdol, de hidd el, hogy a férfiak túlnyomó többsége igénytelen "ott lent".
A nők meg kimossák a vónalkódos, vizelet- és spermacseppes gatyájukat, és még elvárják tőlük, hogy benne legyenek az orális szexben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!