Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudjam meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudjam meg, hogy milyen magas?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nekem tetszik, csak az a baj, hogy nem tudom milyen magas. Nekem fontos lenne, mert én 178 cm vagyok és ha alacsonyabb nálam akkor tárgytalan...

Két iwiwem van! Az egyik a sajátom a másik meg egy baromság amit rám bízott a barátnőm, de ez most mindegy, és arra gondoltam, hogy azon írnék neki egy üzit és megkérdezném, de nem tudom, hogy hogyan tegyem fel a kérdést! :D Várom az ötleteket! Előre is köszönöm! :P :D

2009. dec. 18. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
"Szia! Megadnád a magasságod? ;) Szia"
2009. dec. 18. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:

szia! csak azt szerettem volna tudni, hogy amúgy milyen magas vagy? :P

szia :)

2009. dec. 18. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
sajátról irj
2009. dec. 19. 00:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Írtam fent, hogy 178cm vagyok! :D Sajátról nem írhatok, mert az mégis csak gáz.. Szóval várom az ötleteket, hogy mit kéne írnom a másikról iwiwről! :D
2009. dec. 19. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ú drága sztem te is csak 150magas bagy a többi a nagy szőke hajad...nem a te magasságodat kérdezték hanem segítettek neked kérdést fogalmazni..xD
2009. dec. 26. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:

uh ez tényleg kicsit erős volt:D:D:D:D:D:D

de jót nevettem:)

2009. dec. 27. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
:D
2009. dec. 28. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!