Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon visszataszító lehet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon visszataszító lehet ha egy lány három hamburgert eszik meg?

Figyelt kérdés

pont most eszem a második végét és még van még 1 de ha pl randin lenne ilyen akkor visszataszító lenne ?

a lány 55 kg

2014. ápr. 3. 01:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egyaltalan nem visszataszito.

Egeszsegedre. :D

2014. ápr. 3. 01:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Egészségedre!:D

Miért lenne visszataszító?:P Én is 55 körül vagyok, de max mekisből tudnék 3-at... A sima nagyobból egynél többet nem biztos, hogy megtudnék enni, de ha Te megtudod mit csináljak vele... egyél amennyi jól esik.:D

2014. ápr. 3. 01:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Hatalmas forma lehetsz kerdezo. :- Meghivhatlak a 4.re? (emelet) XD
2014. ápr. 3. 08:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem visszataszító. Vagyis, számomra visszataszító lenne, akkor, ha napi rendszerességgel hambit nyomatnál. Számomra azt jelentené, hogy nem annyira érdekel az egészséged. Ez pedig nem az én világom.

De az, hogy nagyétkű vagy, nem visszataszító. Vannak ilyen emberek, nincs ezzel gond. Ismerek olyan lányt, aki szintén benyom 3 hamburgert, és mégis olyan vékony, hogy az hihetetlen. Én meg 1 hambi után feladom, tele vagyok. :D

2014. ápr. 3. 09:04
 15/16 anonim ***** válasza:

én egyet is épphogy meg tudnék enni! :o

vagy ilyen mekisbörgerkinges pogácsákról van szó? Akkor az csak annyiból undorító, hogy az ilyen egészségtelen kaja, de hát abból én is vagy 10-et simán meg tudnék enni.

2014. ápr. 3. 15:58
 16/16 SoundscapeToArdor ***** válasza:
100%

Te fizeted? Igen? Akkor miért lenne az?

Más fizeti? Esetleg tekintettel lehetnél a pénztárcájukra. :D

De ha éhes vagy, éhes vagy oszt annyi.

2014. ápr. 5. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!