Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (Meleg kérdés) Sziasztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg kérdés) Sziasztok szüzességemet fiatalon elvesztettem a szomszéd sráccal, ő 5évvel idősebb nálam. Ez kb.6-7 éve volt, azóta nem volt semmi, de át szoktam menni hozzájuk sokszor, öccse a haverom. Lesz ebből még valami? 18/f

Figyelt kérdés

2014. ápr. 2. 09:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Általánosítani természetesen nem lehet, de én Szabolcs megyéből származom, nem a híradóban láttam először romákat, és van egy réteg, amelyiknél nem sokat számít se a kor, se a nem. Persze ez nyilván a nem romákra is igaz, de én csak azt tudom mondani, amit már láttam.
2014. ápr. 2. 12:22
 12/20 anonim válasza:
Atya úr isten o.O én ilyenkor se azt nem tudtam hogy mi az a szex, se azt hogy melegnek lenni, nemhogy még megtolatni magamO.O
2014. ápr. 2. 12:41
 13/20 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem , ha elkezdesz nála kezdeményezni akkor össze jöhetsz vele ,de kéne több infó mert nem sok mindent tudunk a jelenlegi helyzetről

Pedofilnak nem pedo a srác mert ő is fiatalkorú volt de elég gáz egy 11 évessel csinálni , de fiú-lány esetben elég sokszor megtörténik akkor valahogy a többség nincs ennyire kiakadva -_-

2014. ápr. 2. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
de bűncselekmény, ha 14 éven aluli, 14 éven felülivel szexxel.
2014. ápr. 2. 15:20
 15/20 anonim ***** válasza:

"megrontást minden esetben egy 18. életévét betöltött személy követi el egy 14. életévénél fiatalabb személlyel szemben."

Forrás:wikipédia:pedofíla

Ez alapján a törvény nem bünteti

2014. ápr. 2. 15:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem szankcionálja a Btk, viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy beteges és erkölcstelen dologról van szó. Nyugodtan le lehet ugatni, amiért így gondolom, de nekem ez a véleményem. Senkit nem utálok, senkit nem nézek le, de attól még így látom ezt az egészet.
2014. ápr. 2. 16:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem mondtam ,hogy számomra elfogadott dolog lenne egy 11 éves gyerekkel szexelni azért 16 évesen már lehetett volna több esze is
2014. ápr. 2. 19:52
 18/20 My Conserve ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki: szerintem nem. Ha tényleg kedvelt volna, akkor már lett volna valami. Így utólag is próbálkozhatsz, persze, ha nagyon szimpi a srác, de az meg 50%: vagy bejön, vagy nem.
2014. ápr. 2. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérlek tisztelettel, a kérdésre is volt válasz, mégpedig az, hogy ezt nekik kettőjüknek kell megbeszélni. Amit írtál, azt valószínűleg ő is tudta eddig, legalábbis nem volt nehéz kitalálni.
2014. ápr. 2. 21:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Szex miért ne lehetne? Hacsak nem még mindig a 11évesekre bukik.

Amúgy azóta mit csinál? Csajozik, pasizik, elment papnak?

2014. ápr. 3. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!