Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érdekel a szomszéd nő?
Tehát megvolt a lehetőséged, és te dobtad őt.
Most meg blokkolnád....
Tudod, az van, hogy a csaj helyében úgy ásnálak el a járólapok alá, hogy ne billegjen.
Ha a férje megtudja, hogy mit akarsz, akkor meg is teszi.
Ennyi.
Tipikus, igazi, jellemteleneű sza..rházi sz..ar vagy!
Nem érdekel téged senki és semmi, ha a farkadról van szó.
Van egy haverod, aki annyira jó haverod, hogy a feleségét is meg dugnád a háta mögött, vele meg mennél sörözni.
Van a feleség, aki nem érdekelt, amikor független volt, most meg rá vagy gerjedve, mert már van férje, családja. Előző életedben biztos ribizli lehettél, azok csinálják ezt, hogy az a pasi vonzó a számukra, akiknek már van családja, és amibe jól bele tudnak rondítani.
Van 2 kislányuk, akiket te szintén magasról lesz..arsz. Lesz..arod, hogyha összejössz a feleséggel egy-egy dugásra, és az kiderül, akkor ezeknek a gyerekeknek az édesapjuk nélkül kell felnőniük, és komoly lelki sérülést szenvednek.
Summa summárum, száradjon le a faxod, de önző, gerinctelen sunyi féreg! Ez a véleményem rólad! Nincs benned semmi sem, amitől embernek lehetne téged nevezni te sz.a.r.
Ezt én értem. Ez a kicsinyes motivációd.
Ami miatt utálatos vagy, hogy a haverodnak erről nem szólsz egy szót sem. Szépen kúrnád a feleségét, gyermekei anyját, közben meg vigyorognál a képébe, amíg ő semmiről sem tud. Kívánok neked én is ilyen haverokat, ha egyszer lesz valaki akit igazán szeretsz (bár ezt kétlem), illetve lesznek gyerekeid. Marha jó érzés lenne neked.
Képzelem a két kislánynak is hogy tetszene az ötlet, ha az édesapjukat lecserélnék egy gerinctelen, sunyi, érzéketlen, önző, gonosz majomra, mint te, és veled kellene élniük. Dehát a kis faxod mindenek felett, mindenki más meg dögöljön meg, ugye? Neked egy golyó kéne már a fejedbe inkább, hogy ne "gondolkozz" annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!