Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ez a felsőtest?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a felsőtest?

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 2. 00:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
67%
ahhoz "KELL" hogy izmokat építsen és kinézzen valahogy. de sajnálom, hogy ennyire buta vagy ehhez a témához inkább hozzá se szóltál volna.
2014. ápr. 2. 01:12
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem így is tetszik. Nem kellene úgy beszélni, mintha kötelező lenne.

Képzeld, valamennyit konyítok a témához, de azt nem állítanám soha, hogy kötelező! Ha ő így is jól érzi magát, akkor minek?

2014. ápr. 2. 01:14
 23/36 A kérdező kommentje:
Jó pár évig edzettem is. (Úszás, heti 2,3)
2014. ápr. 2. 01:15
 24/36 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=b2fXlHAyW9M

a sok okosnak aki azt hiszi a tápkiegre, hogy KOKSZ...

ennél szájbarágósabban nem lehet elmagyarázni a különbséget

2014. ápr. 2. 01:17
 25/36 anonim ***** válasza:

# 25

Szerintem senki sem hitte azt.

De ez nem jelenti azt, hogy muszáj lenne neki tömegelni, ha amúgy tetszik magának így is.

2014. ápr. 2. 01:23
 26/36 anonim ***** válasza:
39%
fel fogom darabolni a hab tested és bevágom a dunába :)
2014. ápr. 2. 01:26
 27/36 anonim ***** válasza:
már mint kört-ét
2014. ápr. 2. 01:27
 28/36 anonim ***** válasza:
lelketlennek szólt, meg annak aki hasonlóan gondolkodik a kondisokról, a testépítésről. Ha elfogadja magát akkor leszarom, hogy néz ki. De a kedves kérdező nem mondta, hogy jól érzi magát a bőrében és ha ez nem így van akkor, nem ülni kell és zabálni a szart hanem tenni ellene.
2014. ápr. 2. 01:27
 29/36 anonim ***** válasza:
edzetlen,satnya.
2014. ápr. 2. 02:18
 30/36 anonim ***** válasza:

Pedig simán lehet 20 éves.

Szerintem én is valami hasonló vagyok így külső szemmel. Lehet nem pont ugyan ilyen, de a hasonlósági rátába szerintem benne vagyok.:D

Mindig is vékony voltam, többet meg nem eszek, mint amennyit kívánok, mer minek... Nagyon sokszor hajnalba eszem, majdnem minden nap:DD Azt mondják az hizlal.. hát... nekem nem.:D Gyors az anyagcserém vagy f_asz tudja, ez ilyen.... :)

De a gatyádat tényleg húzd fel.

2014. ápr. 2. 04:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!