Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/36 anonim válasza:
Nem veszem be, hogy 20 éves vagy, ez egy 14-15 éves gyerek teste lehetne.
13/36 A kérdező kommentje:
Qurva sokat eszek. Egyszerűen csak nem tudok hízni.:D Sőt még tovább fogyok
2014. ápr. 2. 01:05
14/36 anonim válasza:
#10 ha szeretsz a csontokkal játszani :) egy férfinak legyen férfias kinézete... nem azt mondom, hogy agyon gyúrva, de ne 60kg és úgy, hogy kint van minden csontja.
15/36 anonim válasza:
Nyugi, én is eleget eszek, és meg se látszik rajtam. Viszont én gyúrok is mellé. Nem bodybuilder a cél, de legyél szálkás, hogy fogod megemelni a párod :)
16/36 anonim válasza:
# 11 1000szer jobb mint a te rézzel és szteroiddal felpumpált cigány tested
17/36 anonim válasza:
# 14
Az ízlésnek nem lehet parancsolni, hiába papolsz...
18/36 anonim válasza:
képzelem mit eszel qvasokat... az izomzatod alakít és formál. az izmok fehérje rostok ha tortát eszel nem fogsz tömeget felszedni. tömegnövelő diéta kell és edzés, kardiót felejtsd el
19/36 anonim válasza:
"tömegnövelő diéta kell "
Persze, KELL... különben meghal, mi? :'D
20/36 anonim válasza:
#16 látszik mennyit értesz a testépítéshez...
csirke, rizs meg fehérje shake, de ha neked az koksz akkor javaslom nézz utána. biztos illegális dolgokat árulnak és reklámoznak. elképesztő milyen szereotípiák vannak a testépítéssel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!