Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, gusztustalan, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, gusztustalan, ha a lány nyáron nem hord melltartót?

Figyelt kérdés

Kifejezetten irritál, ha rajtam van. Feleslegesnek gondolom.

14/L

2014. ápr. 1. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Gusztustalan, közönséges, ízléstelen. Már ha van melled. Iszonyat gáz, ha látszik a bimbó. Legalább egy toppot vegyél fel.
2014. ápr. 1. 18:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
lányként mondom, hogy ha van olyan ruhám/felsőm nyáron, amiben nem lifegnek össze-vissza, akkor bizony én is lehagyom. én nem csak a meleg miatt, amúgy sem szeretem a melltartókat. de ha valami bő felsőben vagy, akkor szerintem az annyira nem mutat jól, és igen, elég közönségesnek hat. meg vannak alkalmak, amikor azért tényleg illik felvenni (konkrét példa: testvéremnek volt diplomaosztója az egyetemen, egy lány laza ruhában belibbent, és ahogy járt csak úgy ugrándoztak a mellei (nem is volt szép alakja különben), és valami borzasztóan illetlen jelenség volt. Nem mintha én egy ilyen protokoll-mániás lennék, de azért vannak dolgok és helyzetek, amiket egyszerűen csak NE...)
2014. ápr. 1. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:
hát ez mind elvárás. látod a kommentekből. csak akkor szabad tenned valamit ha szép vagy. a mellett amúgy is túlszexualizálják. meg itt jöna csattanó: amit szabad egy férfinak, pölö topleszben flangálni, kurvulás egy lánynak. mert hát miért ne, véletlenül sem természetes dolog, áh!
2014. ápr. 1. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Furcsa nekem ez a mai divat.

10-15 éve az volt a normális, hogy az hordott melltartót, akinek olyan melle volt, amit tartani kellett.

Ezért is hívják melltartónak és nem melleltakarónak.

Ezek szerint ciki mostanság ciki, ha nincs rajtad melltartó, vagy legalább top, miközben ha a hasad kilóg, az divatos, meg ha a feneked kilóg a szuperrövid nadrágból.

Én egyébként örömmel veszem észre, ha egy hölgy nem vesz fel melltartót.

2014. ápr. 1. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. ápr. 1. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora mell és milyen ruha.
2014. ápr. 4. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!