Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek nagyon gusztustalan, ha egy lány hasán látszik, hogy szőrteleníti?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 14:01
1/9 anonim válasza:
a hasát?????? :O hát szerintem nem bár én lány vagyok de én még nem hallottam arról hogy a hasát szőrtelenítse egy lány..
2/9 anonim válasza:
Jobb mintha szőrös lenne a hasad de am szerentem nem igazàn.
18f
3/9 anonim válasza:
Nem gusztustalan, ha tényleg szükséges az a szőrtelenítés.
5/9 anonim válasza:
Az hogy látszódik? Borotválod? Vagy nem értem... nekem is van egy pár szál szőr a köldököm alatt, kb. 5 másodperc, mire csipesszel kiszedegetem, és nem látszik... ha nagyon durva, akkor szerintem epilláld, akkor elvileg nem kellene, hogy látszódjon.
7/9 anonim válasza:
Jaj szerintem sem durva. Te még szerencsés vagy. A menzára jár egy lány aki borotválkozik és latszik mindig, hogy borostás... Nem vicc! Én sajnálom szegényt...
8/9 anonim válasza:
az a gusztustalan ha nem szőrteleníti, pedig szüksége lenne rá. senki nem tehet róla hol nő rajta szőr, de arról igen, hogy mennyire ad magára.
9/9 anonim válasza:
Ne azoktól kérdezd, akik még csak képen láttak nőt! Egyébként meg nem szép látvány a borosta a hason. Csináltasd meg végleges szőrtelenítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!